Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 24 aug, 2017

Kalpa Hockey – Malmö Redhawks: Stream på CHL online

Kom igång med betting för att se matchen mellan Kalpa – Malmö Redhawks via live stream. Det går snabbt och enkelt att spela för att se CHL via live stream. Speciellt när man har både betting och stream på ett och samma ställe.

I vår artikel kommer vi förklara hur man gör för att spela och se matchen mellan Kalpa – Malmö via live stream. En process som inte tar många minuter och för det kan man följa CHL. Så se till att komma igång med en live stream på matchen i god tid till nedsläpp.

Malmös Thuresson gör en målgest

Betta och se Kalpa – Malmö Redhawks via live stream online

Har man inte redan ett konto hos Unibet krävs det att man skapar ett. Sedan behöver man lägga ett spel för att se Kalpa mot Malmö via live stream. Det är inte svårare än så. Sedan kan man njuta av europeisk hockey i hög klass.

CHL är en turnering där de bästa europeiska hockeyklubbarna gör upp om titeln. Om man bortser från KHL som inte deltar är alla de bästa ligorna i Europa med och spelar. Så lägg ett odds för att se CHL via live stream idag.

När du kommit igång och spelat för att se matchen via live stream kan du luta dig tillbaka, hoppas på att ditt odds sitter och njuta av en bra live stream. Det tar inte mer än några minuter att komma igång med allt och vi rekommenderar Unibet när det gäller både betting och live stream.

målvakten i Alsenfelt får ett skott mot sig

Malmö är en av favoriterna i CHL

Är man ett favorittippat lag i SHL går det att applicera det på CHL. Med tanke på att SHL är den bästa ligan av alla som är representerade i CHL. Malmö är ett bra lag och är ett av lagen som värvat bäst inför säsongen. Kalpa kommer helt enkelt att få en tuff förstamatch i Champions Hockey League.

Men Malmö har inte riktigt levt upp till förväntningarna som finns på laget under försäsongen. Malmö förlorade mot Pantern, som huserar i Allsvenskan. En match laget förmodligen helst vill glömma.

Nu har man chansen att visa hur bra man faktiskt är. Och detta är första gången Malmö Redhawks spelar i Champions Hockey League. Så det är lite extra speciellt med den första gruppspelsmatchen och tävlingsmatchen för säsongen.

Men se till att lägga ett spel för att kunna se matchen via live stream. Och kom igång i god tid så att man inte sitter utan stream minuterna före matchstart.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar