Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 31 aug, 2017

HIFK – Brynäs IF: Live stream på Champions Hockey League

Första mötet lagen emellan blev en spännande historia. Då hade Brynäs hemmaplan och slutade även som vinnare. Nu är spelplatsen i Helsingfors och förutsättningarna annorlunda. Matchen kommer garanterat att bli spännande att följa via live stream.

Hur du följer matchen via live stream hjälper vi dig med. Det är oväntat enkelt att starta upp en live stream som är laglig och håller god kvalitet. Efter ett par minuter kan du följa matchen mellan HIFK – Brynäs via stream online.

Brynäs firar en seger med publiken

Kom igång direkt med en live stream på HIFK – Brynäs

Senaste matchen Brynäs spelade var mot Comarch Cracovia som slutade 8–0. Precis vad Brynäs behövde för att få en riktigt bra känsla till returmötet mot HIFK. Vi som följer matchen via live stream kanske inte kan förvänta oss samma siffror i matchen mot HIFK men åtminstone ett bättre Brynäs än sist.

För att snabbas möjligast komma igång med en live stream behöver man skapa ett konto hos bet365. När man sedan gjort det är nästa steg att göra en insättning och lägga ett spel. Då får man tillgång till att se HIFK – Brynäs från CHL via live stream.

Ett par enkla steg som bara tar ett par minuter och sedan kommer man ha tillgång till att se mängder av matcher och sporter via live stream. Det finns många streamingleverantörer ute på marknaden och bet365 är en av de som streamar allra flest matcher online.

Champions Hockey League via live stream på bet365 gör att man inte bara kan följa matchen. Man kan även spela på liveodds direkt i matchen samtidigt som man följer den. Det förhöjer tittarupplevelsen och sätter lite extra spänning i mötet.

Var ute i god tid när du ska hitta en live stream på ishockey eller vilken sport som helst. Så man slipper paniken över att matchen snart ska börja och man ännu inte kommit igång med en bra stream. Så skapa ett konto idag och ta del av hockey från Sverige via stream.

Brynäs Oskar Lindblom skyddar pucken mot HV71

Brynäs har en hög målsättning

Samtliga av de svenska lagen som deltar i CHL har alla en hög målsättning. Med all rätt med tanke på att de ska representera de bästa svensk hockey har att komma med. Brynäs kommer från en fjolårssäsong där man tog sig hela vägen till final. Frågan är om de har vad som krävs för att upprepa bedriften?

Vi på sportal tror inte det. Spelarna de har tappar har inte ersatts med lika bra, så även om 8-0 senast talar för en bra säsong är vi av en annan uppfattning.

Det var en märklig säsong i SHL förra året. Växjö som vann serien åkte ut mot Malmö. Och Malmö gick till semifinal. Frölunda orkade inte med hela säsongen och åkte ut i kvartsfinal och vi fick se en ganska otippad final. Men Brynäs får gärna motsätta oss på sportal och om de gör det får vi vänta och se.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar