Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 28 dec, 2019

Djurgårdens IF – Skellefteå: SHL stream online

Äntligen dags för en riktig hockeylördag med SHL såväl som JVM. Här kommer vi att visa hur du går tillväga för att se en Djurgården – Skellefteå stream online, direkt från SHL. Allt du behöver veta om vart du hittar bäst Djurgården – Skellefteå stream går att läsa längre ner i artikeln.

En live stream på Djurgården – Skellefteå som håller hög kvalitet är givetvis att föredra. Därför rekommenderar vi enbart hockey streams som vi själva testa på. Detta gör att du kan känna dig trygg när du väljer en Djurgården – Skellefteå stream via oss.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Djurgården – Skellefteå stream

Revanschsugna Djurgården kommer till spel mot ett Skellefteå i gott mod. Ett fullsatt Globen kommer att bjuda på en riktig hockeyfest under lördagen. Är du inte på plats är detta en match du i alla fall måste följa via live stream.

  • Matchstart: 28 december kl. 15:15
  • Spelplats: Ericsson Globe, Stockholm
  • Visas hos: Cmore sport

För att hitta en bra Djurgården – Skellefteå stream är det bra om man först tar reda på vart den sänds. Som alltid när det kommer till SHL är det streamingtjänsten Cmore som erbjuder hockey streams på SHL.

Det är alltså dit du måste vända dig för att hitta en laglig Djurgården – Skellefteå stream online. Skapa först ett konto hos streamingtjänsten, välj sedan till deras sportpaket för att få tillgång till streamutbudet.

Är du inte i Sverige finns det en annan streamingtjänst för ändamålet. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa massvis av matcher direkt via live stream. Allt som krävs är två steg och ett par minuter av din tid.

Skapa först ett konto och gör sedan en insättning om minst femtio spänn. Leta sedan upp önskad match i streamingutbudet, luta dig tillbaka och njut av underhållningen. Svårare än så är det inte att hitta en högkvalitativ live stream på sport.

Notera att detta gäller för dig som inte befinner dig i Sverige. Är du i Sverige är det Cmore som gäller för att streama SHL och Djurgården – Skellefteå.

Skellefteå dominerade senast

Matchen under annandagen blev en lyckad sådan för Skellefteå. De vann mot Örebro med hela 7-0 och allt som inte stämt innan jul verkade stämma nu. Kan de bygga vidare på det få Djurgården se upp idag.

Annat var det för dagens hemmalag Djurgården. De hade det otroligt tufft mot Växjö under annandagen och fick se sig besegrade med hela 5-0. Frågan är om de redan nu, två dagar senare, kan studsa tillbaka och ge Skellefteå en utmaning.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar