Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 18 jan, 2020

Djurgården – Malmö: Live stream SHL

Kom igång med en live stream på matchen mellan Djurgården – Malmö snabbt och enkelt. Genom två enkla steg kan du ha en Djurgården – Malmö stream online enkelt och smidigt. Längre ner i texten kommer vi att gå igenom allt du behöver veta för att hitta en Djurgården – Malmö live stream online.

En stor fördel är att samtliga matcher sänds på ett och samma ställe, mer om det längre ned. Vilket betyder att du bara behöver komma igång med en Djurgården – Malmö live stream en gång för att i sin tur kunna se samtliga omgångar från SHL.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Djurgården – Malmö stream online

För att enklast komma igång med en Djurgården – Malmö stream online krävs det att du tar dig igenom två steg. Men innan det måste vi ta reda på vilka som sänder en Djurgården mot Malmö live stream online.

  • Nedsläpp: 18 januari kl. 15:15
  • Spelplats: Hovet, Stockholm
  • Visas hos: Cmore sport

I fallet SHL är det streamingtjänsten Cmore som äger rättigheterna för att sända hockey via live stream. Och det innebär att vi som befinner oss i Sverige måste vända oss dit för att hitta en Djurgården – Malmö live stream.

Först och främst behöver du skapa ett konto hos streamingtjänsten, när det sedan är gjort krävs det även att du väljer till deras sportpaket. Det är något som kostar vilket innebär att detta inte är en gratis Djurgården – Malmö stream online.

Men svårare än så är det inte att komma igång med en hockey stream online. Som sagt, alla matcher sänds på ett och samma ställe. Så det är bara att ta en titt i tablån ifall någon annan match kanske skulle intressera dig mer.

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. Spelbolaget bet365 erbjuder sina kunder möjligheten att streama massvis av sport direkt via live stream.

Skapa ett konto hos bettingbolaget och sätt sedan in femtio kronor för att kvalificera dig till streamingutbudet. Leta sedan upp den matchen du vill följa via stream och luta dig tillbaka och njut av en sändning i hög kvalitet.

Oerhört viktig match för Malmö

Detta är lite av en sexpoängsmatch för Malmö. Vinner de är de på samma poäng som åttondeplacerade Djurgården, förlorar Malmö är de istället sex poäng bakom. Detta är alltså viktiga poäng för att hänga med i jakten på en direktplats till SM-slutspelet.

Djurgården har inte direkt övertygat under säsongen, men verkar lagom till det nya året hittat formen. Räkna därför med ett Djurgården som för matchen och ett Malmö som får spela på kontringar.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar