Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 jan, 2022

Streama Sverige – Norge: Se live stream & TV (25/1)

Sverige spelar en viktig match mot Norge i handbolls EM. Matchen kommer avgöra vilket lag som går vidare mot semifinal. Se till att du vet vart du kan titta på Sverige – Norge stream – eller vilken kanal som visar matchen på TV!

Mycket lutar mot att Sverige är tvingade att vinna över Norge för att kunna ta sig vidare från mellanrundan i handbolls EM 2022. Uppgiften är svår. Norge ser ut att hitta formen – och vann senast mot Spanien.

För att streama Sverige – Norge från handbolls EM 2022 så kan du ta hjälp av flera olika sidor på nätet. Här nedan hittar du vart du kan se matchen via live streaming och TV!

Streama Sverige – Norge hos Unibet TV

Se alla matcher i handbolls EM 2022 hos Unibet

Vad: Sverige – Norge, Handbolls EM 2022 – mellanrunda
När: Den 25/1, kl. 20:30
Live stream: Unibet TV & Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner matchen (3.20 hos Bet365)

Sverige – Norge stream

Du kommer att kunna se Sverige- Norge stream online hos både Unibet och Viaplay. Båda dessa hemsidor har all rätt för att visa matcher ifrån EM i handboll.

Vi kan rekommendera dig att använda dig av Unibet om du vill ha så billig live stream som möjligt. Det kommer nämligen vara möjligt att se Sverige – Norge gratis. Så vidare du väljer att spela på odds under handbolls EM. Kravet är nämligen att du har 50 kr på ditt spelkontot – alternativt spelar på odds under det senaste dygnet.

Hos Viaplay så kommer det inte vara lika billigt. Där kommer du att behöva köpa ett abonnemang för att streama matcher i handbolls EM på nätet. Fördelen med detta är dock att du får med dig mycket mer av din sändning. Viaplay erbjuder en live stream som är i HD och har svenska kommentatorer under matchen. Utöver detta – så finns även en studio som snackar inför och efter matchen. Intressant för den inbitna!

Du kan läsa mer om alla paket och abonnemang som finns hos Viaplay. Där kan du även se vilka paket som låser upp Norge – Sverige stream inför avgörandet. Välj något som passat dig!

Den sida som vi kommer välja för att se Sverige – Norge live stream är Unibet. Därför kommer vi att ge dig alla steg som krävs för att börja streama handboll med hemsidan.

  1. Ta dig till Unibet TV
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in minst 50 kr (att använda på odds)
  4. Gå till alla live streams
  5. Se Sverige – Norge online

Du kan läsa mycket om Unibet med hjälp av vår recension. Vi har sett till att granska många betsidor 2022 och skrivit ner recensioner med vårt omdöme. Du kan läsa Unibet Sverige recension & få bonus via vår länk.

Se handbolls EM på TV

Alla Sveriges matcher som spelas i handbolls EM kommer visas på TV. Den kanal som kommer att sända Sverige – Norge på TV är ingen mindre än TV6. Där kommer du att se alla återstående matcher som Sveriges landslag spelar i mästerskapet.

Den sändning som du kan se från Sverige – Norge på TV6 är av mycket hög kvalité.- Liksom sändningen hos Viaplay så kommer det vara svenska kommentatorer – samt en expertstudio. Det skapar en bättre upplevelse inför och efter avgörandet mellan dessa skandinaviska landslag.

Om du i dagsläget inte har tillgång till att sända sport från TV6. Då rekommenderas du att ta kontakt med din operatör som hjälper dig med kanaler.

  • TV kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 60 min före matchstart
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja, Robet Perlskog och Claes Hellgren
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar