Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 11 dec, 2017

Spela på Sverige under handbolls-VM: Få livebet

När större turneringar anordnas, och Sverige är med och spelar. Då kan man nästan ta för givet att det finns lite olika kampanjer online att använda sig av. Främst stort är det att använda erbjudanden som finns för odds och betting.

När det kommer till handbolls-VM 2017 som Sverige är med att spela i, så hittar vi snabbt ett grymt erbjudande som man kan använda på odds.

Detta erbjudande kommer låta alla spelare i Unibet att kunna få ett bet på 50 kronor. Se till att du inte missar denna bonus hos Unibet under damernas handbolls-VM.

Så fungerar erbjudandet

De pengar som du kan få av Unibet kommer att hjälpa dig att spela på odds helt . Med hjälp av ett freebet så kommer du spela med chansen att vinna pengar på ditt speltips. Däremot så riskerar du inte att förlora några egna pengar.

Ett freebet är därmed ett erbjudande som låter dig spela helt riskfritt på odds och betting inne hos Unibet.

Här gå vi genom hur du ska gå till väga för att få hem erbjudandet till ditt spelkonto.

  • 1. Se till att du har ett konto hos Unibet. Logga in, eller registrera dig.
  • 2. Anmäl dig till erbjudandet bland alla kampanjer
  • 3. Satsa 200 kr på en match från handbolls-VM 2017
  • 4. Ta emot 50 kr i freebet att använda på live odds dagen efter

Det kan vara bra om du redan från början känner till hur ditt erbjudande fungerar. Det minskar risken för att du stötter på någon överraskning som du inte räknat med.

Alla regler och villkor kring denna odds bonus online kommer du självklart kunna hitta väl inne hos Unibet. Du hittar då snabbt till detta erbjudande om du klickar in dig på den flik som Unibet har samlat alla sina bonusar i. Du klickar bara på fliken ”erbjudanden” som finns uppe i deras huvudmeny.

unibet handboll bonus

Se matcherna live!

Under hela handbolls-VM 2017 för damer så kommer du enkelt få tillgång till matcher från mästerskapet. Faktum är att du kan streama handbolls-VM för damer 2017 med Unibet. Dessa två tjänster ahar alla de rättigheter som krävs för att kunna sända matcherna som erbjuds.

Där kommer du t.ex. kunna streama Sverige – Danmark damer i kvartsfinal i handbolls-VM. Det är en match som kommer skilja lagen emellan. Kommer det vara Sverige eller Danmark som tar klivet vidare till semifinalen?

Tror du dig ha svaret på denna frågan så rekommenderar vi dig att spela på odds hos Unibet. Då kan du nämligen hämta det erbjudande som finns, och då få 50 kr helt att spela live odds med.

För dig som är intresserad av att se handbollsmatcher hos Unibet kan direkt börja sända matcherna hos Unibet. Det enda som krävs är att du har ett spelkonto som är laddat med pengar.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar