Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 jan, 2018

Sänd final i handbolls-EM: Sverige – Spanien live stream

Ikväll är det äntligen dags för final i handbolls-EM för herrar. Sverige tog sig vidare genom att slå Danmark i en otroligt spännande semifinal.

Vi ser till att du vet vart finalen mellan Sverige – Spanien kommer att sändas. Både när det kommer till live streams och på TV.

Läs vidare för att se vilken sida på nätet som väljer att streama Sverige – Spanien live. Vi kan även ge dig tips på om din live stream är , eller om du behöver göra något för att kunna se handboll online.

Streama finalen mellan Sverige – Spanien

Matchen kan du utan problem kunna se inne hos Unibet, Med hjälp av deras streaming tjänst så kan du se Sverige – Spanien i finalen av handbolls-EM 2018. Under hela turneringen så har Unibet TV haft rättigheter att sända samtliga av Sveriges handbollsmatcher.

Att streama Sverige – Spanien är inte möjligt. Däremot finns det garanterat inget billigare knep för att se finalen i handbolls-EM 2018. Inne hos Unibet så är alla live streams för de medlemmar som har pengar på sitt konto. Minst 50 kronor bör du ha på kontot för att kunna sända sport online.

Sändning på TV

Skulle du vilja se finalmatchen på din TV istället så är det TV3 som gäller. Det är nämligen TV3 som kommer både sända Sverige – Spanien och ladda upp med försnack.

Som så många matcher tidigare i handbolls-EM så är det Robert Perlskog och Claes Hellgren som kommer sällskapa oss som kommentatorer.

Sändning kommer att starta ett bra tag innan matchen. Där vi kommer få ta del av intervjuer, expertutlåtande, och speltips. Innan Sveriges finalmatch mot Spanien så kommer även Danmark och Frankrike spela en bronsmatch. En bättre uppladdning än så är svårt att slå.

  • Kanal: TV3
  • Sändningsstart: 17:30 (Bronsmatch + försnack)

Vinner Sverige guld?

Oddsen för att vi i Sverige kommer att bli EM-mästare är inte ljusa, Sverige är ett landslag som är sämre än Spanien om vi jämför deras trupper.

Däremot är det inget som säger att Sverige återigen ska göra en bra match i handbolls-EM. Trots vårt “svaga” och nertippade lag så har vi slagit ut nationer som Kroatien och Danmark. Så varför skulle Spanien vara alldeles för svåra?

Vi kommer självklart att tippa på en svensk seger i finalen, Vi lägger in vårt speltips inför handbollsfinalen mellan Sverige – Spanien på samma bettingsida som vi även kan streama matchen. Nämligen Unibet.

Om vi kollar till vilka odds som det finns att spela på hos Unibet så ser matchoddsen ut på följande vis:

  • Sverige vinner matchen – 2.88
  • Oavgjort – 8.50
  • Spanien vinner matchen – 1.70

Oddsen kan du spela på hos Unibet

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar