Fernando Torres gör comeback - klar för kanadensisk klubb?

Fernando Torres gör comeback – klar för kanadensisk klubb?

Den nu 37-årige spanjoren ställde skorna på hyllan 2019: ”Jag har bestämt mig för att komma tillbaka”.

Under gårdagen la den före detta spanska storspelaren Fernando Torres upp ett (kryptiskt?) inlägg på Instagram med en bild på honom med nummer 9 på ryggen. I texten skriver han att han gör comeback:

“Jag förstår bara livet på ett sätt – genom att spela. Därför har jag bestämt mig för att komma tillbaka. På fredag kommer jag kommunicera var. “El Nino” är tillbaka, jag kommer tillbaka för att spela”.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av ???????? ?????? (@fernandotorres)

Om det handlar om att han återvänder till fotbollen som spelare ska vara osagt, även om han skriver i sitt inlägg att han ska “spela” – vilket vi tolkar som att han kommer att börja sparka boll återigen. I vilken utsträckning och i vilken form återstår att se, men det låter onekligen spännande med Torres på planen igen efter några år utanför.

Nordamerika platsen för comeback?

Länge ryktades Torres till USA och MLS under sina sena dagar som fotbollsspelare, men det blev som bekant ingenting just där för honom under den aktiva karriären. Nu kan det bli något i grannlandet åtminstone.

Spanjoren är fostrad i Atlético Madrids akademi, en klubb vars ägare har flertalet klubbar i hela världen under sitt tak – bland annat Atlético Ottawa (Kanada) och Atlético San Luis (Mexiko). Den förstnämnda i Atlético Ottawa är en klubb som 37-åringen kan vara aktuell för, och kan möjligen vara dem han kommer att presenteras för under fredagen som han hintar om på sociala medier.

Torres la skorna på hyllan 2019 efter att ha avslutat sin långa, framgångsrika karriär där han spelade för Atlético Madrid, Chelsea, Liverpool och därefter Milan på lån med slutgiltigt år i Sagan Tosu i Japan.

Fler fotbollsnyheter

Juventus krigar mot Arsenal om Alexander Isak
Juventus krigar mot Arsenal om Alexander Isak
Under vinterfönstret är Juventus redo att fajtas med Arsenal om Alexander Isaks namnteckning.
3 januari, 2022 | Katten Jansson
Anthony Elanga på väg mot ett nytt långtidskontrakt med Man United
Anthony Elanga på väg mot ett nytt långtidskontrakt med Man United
Den svenska unga landslagsanfallaren Anthony Elanga väntas bli erbjuden ett nytt långtidskontrakt för att stanna kvar i Manchester United.
17 december, 2021 | Katten Jansson
Pawel Cibicki döms för matchfixing – Avstängd för mutbrott
Pawel Cibicki döms för matchfixing - Avstängd för mutbrott
Den tidigare spelaren i Allsvenskan - Pawel Cibicki döms i hovrätten för bl.a. mutbrott & spelfusk. Han blir avstängd från svensk idrott.
15 december, 2021 | Jimmie Nyman