NYHETER

Viktiga poäng står på spel och AFC Eskilstuna har chansen att ta första Allsvenska seger i klubbens historia. Vill du se historian skapas gör du det enkelt via live stream, vi visar hur! 

Lagen ligger på sista och näst sista platsen i Allsvenskan. De har tagit mindre poäng tillsammans än vad J-Södra gjort som ligger på en trettondeplats. För att undvika degradering bör alltså något drastiskt ske och vinster måste börja rulla in. Därför är detta en otroligt viktig match för båda lagen och den går att följa via live stream.

Hur du gör för att komma igång med en live stream på AFC Eskilstuna – Kalmar FF kan du läsa i denna artikeln. Det är en enkel process och vanligtvis kostar det pengar att live streama Allsvenskan. Men det finns ett erbjudande som gör att det är att följa Allsvenskan via stream.

Eskilstunaspelare tar bollen mot hörnflaggan

Eskilstuna – Kalmar live stream från Allsvenskan

Möjligheten att se Eskilstuna – Kalmar via live stream är många. Men det kan vara svårt att skilja på vad som är lagligt och inte lagligt. Lagliga live streams är något vi förespråkar och kommer därför enbart att rekommendera lagliga och bra sidor med fotbollsstreams.

Men de största live streaming-leverantörerna är givetvis att lita på då de betalat dyra pengar för rättigheter att visa specifika ligor världen över. I detta fallet är det Cmore som äger rättigheterna för att live streama Allsvenskan.

Det finns ett erbjudande hos redbet som erbjuder sina spelare en hel månad hos Cmore med ett inkluderat sportpaket. Då får man tillgång till all den sport Cmore sänder vilket blir en hel del. Det som krävs är att man skapar ett konto hos redbet, gör en insättning och lägger ett spel. Sedan får man en kod skickad till mailen där man får en kod som ger dig möjligheten att live streama Allsvenskan .

När du väl aktiverat din kod kommer du alltså ha tillgång till Allsvenskan kostnadsfritt i en hel månad. Ett väldigt bra erbjudande från redbet som man inte bör missa.

AFC Eskilstuna går för avslut i en fotbollsmatch

Betting på Eskilstuna – Kalmar

Kan AFC Eskilstuna ta klubbens första seger i Allsvenskan? Med tanke på motståndet och hemmafördelen känns det ganska rimligt att första segern kommer i denna matchen. Oddsen på att Eskilstuna tar sin första seger ligger på 2.55. Kalmar har ett lite högre odds som ligger på 2.70. Så med mycket lite är faktiskt Eskilstuna favoriter. Oddsen är hämtade från redbet.

Men vi på sportal tror att Eskilstuna tar klubbens första seger i den högsta serien på lördag den 15 juli. Ett datum som kommer bli stort i klubbens historia, om nu bollen studsar deras väg. Detta kanske blir början på ett stort trendbrott?

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se