Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 aug, 2019

Titta på Celtic – AIK: TV & live stream

Endast Celtic står mellan AIK och Europa League-slutspel. Lagen möts i playoff, match 1 av 2, torsdag den 22 augusti. Vi visar er hur ni bär er åt för att streama Celtic – AIK live på nätet.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på Celtic FC AIK på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

AIK har nått playoff till Europa League, och då är det inte läge att stanna. Drömmen om att nå slutspelet har stor chans att gå i uppfyllelse, men för att det ska bli så måste man först slå ut Celtic FC. Vi förser er med den viktigaste infon om hur ni bär er åt för att streama Celtic – AIK online på internet.

De som vill titta på matchen är oerhört många, och därför gläder det oss att vi kan berätta att det är riktigt enkelt att titta på matchen på internet.

Streama Celtic – AIK

Det blev nyligen klart att AIK Fotbolls streamingtjänst FollowUsAIK tillsammans med klubbens samarbetspartner SportLIB köpt rättigheterna till att sända klubbens första playoffmatch. Det är alltså där du kommer att kunna streama Celtic – AIK.

Om du går in på Sportlib.se kan du skapa ett konto och få möjlighet till en gratis månad. På så sätt kan du se Celtic – AIK gratis, och sedan säga upp kontot innan månaden passerat och du dras på en avgift. Denna avgiften ligger på 99 kronor/månad, så det är ju ingen jättesumma direkt ifall du skulle råka glömma att säga upp abonnemanget i tid.

Utöver att se din Celtic – AIK live stream kan du på SportLIB även följa AIK bakom kulisserna i form av att se videor från träningar eller intervjuer. Matchen visas dessutom med en bra ljud- och bildkvalitet.

  • 1. Gå in på sportlib.se
  • 2. Ta del av en månads gratis medlemskap
  • 3. Titta på Celtic FC – AIK (start torsdag 22 augusti klockan 20:45)

Titta på Celtic – AIK på TV

I och med att FollowUsAIK och SportLIB köpt rättigheterna till att visa matchen online så kommer den inte att TV-sändas på någon kanal. Det går alltså inte att se Celtic – AIK på TV via någon normal TV-box.

Men det finns ett annat sätt att ändå titta på matchen på TV. Om du kopplar upp din liveström av matchen på din dator med hjälp av SportLIB så kan du koppla sändningen till din TV med hjälp av HDMI-kabel. Då kan du se Celtic – AIK på TV trots att sändningen ursprungligen är igång på din dator.

Även Malmö spelar playoff till Europa League under torsdagskvällen. Här kan du läsa om hur du gör för att se Malmö – Bnei Yehuda via live stream.

Inför matchen

Detta är det första playoff-mötet av två mellan Celtic och AIK. Medan denna match går av stapeln torsdagen den 22 augusti, spelas returen en vecka senare.

AIK kommer från en chockförlust hemma mot Kalmar under söndagen. Visst var det en något roterad startelva som ställde upp, men det måste ändå sägas varit ett rejält bottennapp. Dessförinnan hade AIK fem raka segrar i Allsvenskan, så vi kan väl ändå anta att förlusten mot Kalmar inte påverkar laget och spelarna alltför mycket.

Den skotska ligan har nyligen dragit igång, och Celtic har inlett på bästa möjliga sätt med två segrar av två. Dessutom målskillnaden 12-2 på det.

Dock är den skotska ligan väldigt svag och frågetecken ska lyftas kring Celtic och deras prestation i kvalspelet till Europa. Laget kvalade nämligen, precis som AIK, först för att nå Champions League. Men man åkte ut mot rumänska CFR Cluj i den tredje kvalomgången, och får därför nöja sig med att i bästa fall nå Europa League.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar