Streama Hammarby IF - Puskás Akadémia: Live stream & TV

Hammarby Puskas Akademia stream

 • Hammarby gör sitt första Europakval på 13 år.
 • Puskás Akadémia kvalar till Europa för första gången i klubbens 15-åriga historia.
 • Puskás Akadémia har haft flera coronasjuka spelare i laget, och truppen som skickats till Sverige sägs bestå av blott 50 procent A-lagsspelare. Resten utgörs av reserver och ungdomsspelare.
Vad Hammarby IF – Puskás Akadémia, första kvalrundan till Europa League
Var Tele2 Arena, Stockholm
När Torsdag 27 augusti, 19:00
Live stream Streama Hammarby – Puskás Akádemia

Det väntas bli ett stort tryck på att hitta en Hammarby – Puskás Akadémia live stream på torsdagskvällen, för att se matchen online på nätet. Se hur du gör för att titta på kvalmatchen till Europa League direktsänt på internet.

Streama Hammarby – Puskás Akadémia

Det har blivit dags för Hammarby IF att göra sitt första Europakval på länge. I den första kvalrundan ställs man emot ungerska Puskás Akadémia, och i den här artikeln går vi igenom hur man gör för att streama matchen online på internet.

Följ våra instruktioner och se hur ni gör för att streama Hammarby – Puskás Akadémia direkt på nätet.

Vill du titta på fotboll?

Streama Europa League-kval på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Hammarby – Puskás Akadémia live stream

När det är dags för den här typen av matcher är det ofta många frågor om hur det egentligen går till med live stream. Det är inte lätt att veta hur man egentligen gör för att titta på Europa League, och särskilt inte när det handlar om själva kvalet till turneringen där det kan skilja sig en del från huvudturneringen.

Vad gäller när det kommer till att hitta en Hammarby – Puskás Akadémia stream är det faktiskt så att det är SportExpressen som visar matchen. De sänder matchen från den första kvalrundan till Europa League direkt på sin sajt. Där kan ni titta på fotboll från EL-kvalet.

Kostnaden för SportExpressen Play ligger på 299 kronor/månad. Med ett månadsabonnemang kan du se alla Hammarbys och IFK Göteborgs kvalmatcher till Europa League, plus fotboll från Division 1 Norra och Division 1 Södra med mera. Du kan även välja att köpa en så kallad matchbiljett (PPV) till just Hammarby – Puskás Akadémia, vilken går på 139 kronor.

Sändningen på SportExpressen Play håller hög kvalitet, med bra kommentatorer och duktiga killar i studion. Studion inleds redan klockan 17:30, med hela en och en halv timmes försnack.

Du kan ha igång din Hammarby – Puskás Akadémia live stream från valfri enhet, och det går att koppla sändningen till TV:n om du vill.

 1. Gå till SportExpressen Play
 2. Skapa ett konto och köp abonnemang eller matchbiljett
 3. Titta på Hammarby – Puskás Akadémia

8 personer har valt

Votering

Hur slutar matchen efter 90 minuter?

 • Hammarby

  100%

 • Oavgjort

  0%

 • Puskás Akádemia

  0%

Loading ... Loading ...

Titta på Hammarby – Puskás Akadémia på TV

Dessvärre råkar det vara så att ingen svensk TV-kanal kommer att sända den här matchen. Faktum är helt enkelt att ingen TV-kanal köpt rättigheterna att sända mötet.

Men du kan som sagt se Hammarby – Puskás Akadémia på SportExpressen Play. Därifrån kan du koppla sändningen till TV-skärmen, om du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

 • TV-kanal: –
 • Avspark: 19:00

Inför matchen

Det har varit en del snack inför den här matchen om vad för trupp Puskás Akadémia kommer att kunna skicka till Sverige. Förra veckan testade åtta av lagets a-lagsspelare positivt för coronaviruset, och tidigt under onsdagen kom uppgifter om att klubben skulle bli tvungna att skicka ett lag bestående av reserver och ungdomsspelare.

Under eftermiddagen gick dock Hammarbys tränare Stefan Billborn ut och sa att ungefär hälften av Puskás Akadémias lag kommer att bestå av a-lagsspelare, så fullt så illa verkar det inte bli.

Puskás Akadémia kom ifjol på tredje plats i ungerska ligan. Nuvarande säsong, som började för någon vecka sedan, har de ännu inte spelat någon match just på grund av att de haft coronasjuka spelare.

Speltips på fotboll

Spanien – Norge, 25/3: Speltips & stream
Spanien - Norge, 25/3: Speltips & stream
Det bör bli en parkpromenad för Spanien när de gästas av Norge. Se vårt speltips, som landar på dubbla pengar i odds.
24 mars, 2023 | Katten Jansson
Kroatien – Wales, 25/3: Speltips & stream
Kroatien - Wales, 25/3: Speltips & stream
Något målkalas bör vi inte se när Kroatien och Wales möts i EM-kvalet. Ta del av vårt speltips, till ett bra odds, samt hur du kan streama landskampen.
24 mars, 2023 | Katten Jansson
Frankrike – Holland, 24/3: Speltips & stream
Frankrike - Holland, 24/3: Speltips & stream
Intressant öppning i EM-kvalet då Frankrike och Holland drabbas samman. Vi går igenom odds, streaming och bjuder på ett speltips i landskampen.
23 mars, 2023 | Katten Jansson