Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 sep, 2019

Streama Sverige U21 – Irland U21: Se EM-kvalet via live stream

Idag får vi se Sverige U21 – Irland U21 i kvalet till U21-EM 2021. Kolla hur du gör för att titta på Sverige – Irland via live stream (U21).

Sveriges U21-landslag kliver in i kvalet till U21-EM 2021. Den första matchen för våra framtida landslagsstjärnor spelas mot Irland, med avspark 18:30 tisdag 10 september. Läs om hur du gör för att streama Sverige – Irland online.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på Sverige (U21) Irland (U21) på Bet365!

Streama Sverige U21 – Irland U21

Det du behöver göra för att streama Sverige – Irland är att skaffa ett konto på C More, då det är den tjänst som likt när du ska se många andra landslagsmatcher sitter på rättigheterna att visa matchen. Där kan du se matchen live.

C More-abonnemanget som behövs för att låsa upp matchen är C More Mycket Sport, som kostar 199 kr per månad. Du kan också välja att köpa en så kallad matchbiljett för att låsa upp blott denna sändning, men det kan nästan kännas som att kasta pengar i sjön då det kostar hela 149 kronor och bara ger en enda match. Vi rekommenderar därför månadsabonnemanget, som ger dig möjlighet att se så mycket mer än bara denna match.

Det går att titta på matchen direkt från valfri plattform. Titta på din Sverige – Irland live stream från mobil, dator eller surfplatta. Vi väntar oss en väldigt spännande och sevärd match.

  • 1. Gå till cmore.se
  • 2. Skapa konto och C More Mycket Sport (199 kr/mån) eller köp matchbiljett (149 kr)
  • 3. Titta på Sverige U21 – Irland U21 via live stream (avspark 18:30 tisdag 10 september)

Titta på Sverige U21 – Irland U21 på TV

Om du ska titta på Sverige U21 – Irland U21 på TV är det C More Fotboll som är den aktuella kanalen. Där visas matchen, med sändningsstart redan klockan 18:15.

Kommentatorerna som tar er genom sändningen är Mats Lilja och Jon Persson. Matchen spelas på Guldfågeln Arena.

Här kan ni drömma er bort till den galna, avgörande playoff-matchen mot Frankrike till U21-EM 2015.

Inför matchen

Detta är den första matchen för Sveriges del i kvalet till U21-EM 2019. Irland däremot har redan spelat två matcher – och vunnit båda. 3-0 mot Luxemburg och 1-0 mot Armenien.

Men nu ställs Irland mot ett tuffare motstånd, och Sverige är favoriter att vinna detta. Detta är en nyckelmatch, då Sverige och Irland – tillsammans med Island – förutspås att göra upp om andraplatsen i gruppen bakom Italien.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar