Streama Nederländerna - Sverige (9/7): Live stream & TV

Dam-EM ska börja! På lördag kväll kliver vårt svenska landslag ut på planen, och här visar vi er hur ni hittar er Sverige – Nederländerna live stream. Se även hur ni kan titta på matchen på TV.

Sommarens stora fotbollsmästerskap är här! Dam-EM 2022 börjar under veckan, och på lördag kväll klockan 21:00 är det dags för Sverige att spela sin första match i mästerskapet. Vi ställs emot Nederländerna, i ett stormöte som många kommer att vilja titta på. Vi finns här för att visa er hur ni gör.

Se hur ni bär er åt för att live streama Nederländerna – Sverige. Titta på matchen online via stream, eller hitta er TV-sändning att titta på!

Streama fotboll online

Se massor av matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Nederländerna – Sverige
När: Den 9/7, kl. 21:00
Vart: Bramall Lane
Vad: Dam-EM 2022
TV: TV4
Speltips: Sverige vinner (2,50 hos Bet365)

Ni är välkomna att kolla in recensioner vi skrivit om flertalet bettingsajter. Till denna match rekommenderar vi Bet365, då de erbjuder bra odds på den.

Streama Sverige – Nederländerna

Hur bär man sig då åt för att hitta en Nederländerna – Sverige live stream att titta på= Allt som Det är enklare än vad man kan tro att titta på matchen online, och allt som krävs för att göra så är faktiskt att man skapar ett konto hos C More och där köper sportabonnemanget. När det är gjort får man tillgång till alla dam-EM live streams, och kan alltså se varje match från mästerskapet.

Det går bra att ha igång er fotboll live stream på C More från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din Nederländerna – Sverige stream till TV-skärmen, för att istället se matchen på TV.

Sändningarna hos C More håller alltid utmärkt kvalitet, vilket gäller både bild och ljud. Dessutom får du studio inför match, i halvtid och efter match. Experterna i studion och kommentatorerna till matchen är alla handplockade för att ge tittarna bästa möjliga upplevelse.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Nederländerna – Sverige online

Titta på Nederländerna – Sverige på TV

Denna stora match från dam-EM kommer givetvis också att sändas på TV. Kanalen som visar matchen är TV4, och har ni den kanalen i ert utbud kan ni alltså se matchen direktsänt på TV. Då behöver ni inte ordna med att flytta över er Holland – Sverige stream till TV-skärmen, utan kan titta direkt på TV.

Saknar ni dock TV3 rekommenderar vi er, som sagt, att koppla er stream av matchen från valfri enhet till TV-skärmen med hjälp av exempelvis en Chromecast. Apple TV fungerar också bra.

  • Kanal: TV4
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Sverige kliver alltid in som en av favoriterna i dammästerskapen, och inte minst i år med tanke på de senaste årens framgångar på damsidan. Nederländerna är dock ett väldigt starkt landslag, som också hålls som en guldkandidat. Detta blir onekligen en intressant match att se, en match som mycket väl kan vara den som i slutändan avgör vilket lag som vinner den här gruppen och på så sätt får en mer fördelaktig lottning efter gruppspelet.

Sverige stod för en mycket god prestation i genrepet, då man besegrade Brasilien med hela 3-1. Vi hoppas nu att denna goda prestation var ett tecken på vad som komma skall, och att våra svenska fotbollsdamer bjuder på nya, fantastiska matcher.

Relaterat

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flertalet stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll. Instagram: https://instagram.com/emilvsandberg