Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 1 nov, 2017

Streama Tottenham – Real Madrid: Live från CL

Två topp lag ute i Europa ställs mot varandra i kvällen Champions League-omgång 1/11. Under kvällen så kommer du nämligen att kunna streama Tottenham – Real Madrid live.

För att kunna ta del av en live stream från fotbollen i Champions League så behöver du bara läsa vidare. Vi kommer här att ge dig all den info som behövs för att kunna streama Tottenham – Real Madrid ikväll.

Det enda du behöver bry dig om är att gå genom de enkla steg som krävs. Sedan kommer du att kunna sända matchen mellan Tottenham – Real Madrid i din mobil, dator eller surfplatta.

champions league match tottenham real madrid

  • Avspark: Den 1/11, kl 20:45
  • Arena: Wembley Stadium
  • Visas hos: Viaplay
  • Live score & odds: bet365

Starta live stream nu

För att direkt hitta till en live stream från matchen mellan Tottenham – Real Madrid så behöver du bara surfa in hos Viaplay. Väl inne på deras sajt så kommer de erbjuda dig att skapa ett konto.

Att skapa ett konto hos Viaplay är helt och gå väldigt snabbt. Vi räknar med att det knappt krävs en minut för att få fram ditt konto hos denna streamsida.

Att ha ett konto hos Viaplay kommer dessvärre inte räcka för att kunna se Champions League live. För att kunna se matcher från turneringen, som t.ex. Tottenham – Real Madrid så behöver du även ett premium hos sajten. Att skaffa premium till ditt konto är inte , utan kommer att kosta dig pengar.

Du kan välja mellan att köpa ett abonnemang eller PPV (Pay-per-view). Ett abonnemang kommer inte bara ge dig tillgång till Tottenham – Real Madrid live stream, utan kommer ge dig all sport som finns inne hos Viaplay. Det innebär att det ingår fotboll från Champions League, Premier League och La Liga m.m.

Om du istället väljer att streama Tottenham – Real Madrid via pay per view så kommer det vara billigare, men du får då bara tillgång till den specifika matchen som du vill se online.

Behöver du mer information om att streama fotboll online hos Viaplay så rekommenderar vi dig vidare till Viaplay. Där har de all info som krävs för att du ska bli införstådd i vad som gäller.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa konto
  • Köp abonnemang eller PPV
  • Live streama Tottenham – Real Madrid

tabell just nu

Final i gruppen

Det är inte många som räknar med att varken Real Madrid eller Tottenham Hotspur kommer riskera att åka ur vid förlust. Just nu är marginalen ner till de två konkurrenterna ganska lång.

Istället så kan man se matchen mer som en gruppfinal där vinnare kommer att koppla greppet om Grupp H i Champions League.

Att vinna gruppen är självklart något man strävar efter. En seger i gruppen kommer nämligen innebära att vägen i finalspelet ser bättre ut, där förmodligen enklare motstånd väntar.

Det gäller framförallt för Tottenham att inte förlora sin match som spelas på deras hemmaplan. Vi tror helt klart att Tottenham kommer få det svårt att nå första platsen i gruppen om de skulle tappa alla poäng i kvällens match.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar