Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 11 sep, 2017

Streama Tottenham – Dortmund från CL

En av de bästa matcherna som vi hittar i spelchemat för de inledande matcherna i Champions League är Tottenham – Borussia Dortmund. En match som du med vår hjälp kan sända live på nätet.

Här kommer vi nämligen hjälpa alla våra läsare att kunna hitta en Tottenham – Dortmund live stream. Detta för att kunna följa match direkt på nätet samtidigt som den spelas.

Behöver du hjälp med att streama Tottenham – Dortmund från Champions League så har du hamnat rätt. Här hjälper vi dig med att se fotboll från de största tuneringarna och ligorna inom Europas gränser. Läs gärna vidare för att hitta din live sändning.

Tottenham – Dortmund live stream

Det är absolut inte svårt för dig att hitta streams inom fotbollen i Champions League. Det finns en klockren sajt som alltid erbjuder sändningar från matcher från CL. Detta både till din dator och mobil.

Att börja streama Tottenham – Dortmund är perfekt för dig som inte har tillgång till en TV. Du kan nämligen se live streams från matchen vart du än är, eller vart du än vill.

Den sajt som alltid står till tjänst när det kommer till att sända live från Champions League är Viaplay. Denna sajt kommer bl.a. visa Tottenham – Dortmund stream. Det är långt ifrån den enda matchen som de kommer att sända från Viaplay.

Alla som har ett konto hos Viaplay kommer ha möjligheter att streama matcher i Champions League utöver Tottenham – Dortmund.

Här nedanför kommer vi att hjälpa dig som behöver hjälp med att skaffa ett konto hos Viaplay. Det kommer vi att göra med hjälp av lista. Där kommer vi steg för steg ta dig vidare till en registrering inne hos Viaplay.

  • Klicka dig vidare till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Uppgradera till premium eller sportpaket
  • Gå till alla live sändningar
  • Hitta din Tottenham – Dortmund live stream

Som vi tidigare nämnde så kommer det finnas andra matcher vid sidan om Tottenham – Dortmund som du kan följa live.

Här hittar du en lista över några av matcherna som kommer att sändas samtidigt eller dagen innan matchen som vi uppdatrerat om här.

Klicka gärna vidare till den matchen som du vill kunna streama från Champions League. Då kommer du hamna på en artikel där vi ger dig mer information om live sändningar.

Om matchen

Om vi ska börja fördjupa oss i den matchen som spelas den 13 september mellan Tottenham – Dortmund, så ser vi direkt att det kan bli en jämn match. Inte minst om vi kollar till de odds som finns att spela på online.

Där ser vi direkt att det är jämna odds, vilket innebär att man inte riktigt håller varken Tottenham eller Dortmund som klara favoriter.

Här har vi plockat fram lite odds inför matchen hos bet365. Där kommer du att kunna själv lägga ditt spel på det lag som du anser har största chans att vinna öppningsmatchen i Champions League för dessa båda lag.

  • Tottenham vinner matchen = 2.35
  • Oavgjort = 3.60
  • Dortmund vinner matchen = 3.10

Notera gärna att dessa odds är hämtade ifrån bet365 den 11 september. Det innebär att oddsen inför matchen kan ändras tills du är inne hos bet365 och ska lägga din tipskupong.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar