Streama PSG - Juventus: Se live stream & TV (6/9)

Kylian Mbappe, Neymar Jr of PSG before the French championship Ligue 1 football match between Stade Brestois 29 and Paris Saint-Germain (PSG) on May 23, 2021 at Stade Francis Le Ble in Brest, France - Photo Jean Catuffe / DPPI / LiveMedia

Fotboll i världsklass från Parc des Princes, i Paris, där giganten Paris Saint-Germain ställs mot Juventus i UEFA Champions League.

Gruppspelet inleds med ett intressant möte där en av favoriterna, PSG, kan koppla ett tidigt grepp i gruppen mot Juventus.

Streama gruppspelet på den enheten som passar dig bäst. Eller på Ultra HD TV, om du vill ha bästa bild- och ljudupplevelse.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: PSG – Juventus, Champions League
Avspark: Den 6/9, kl. 21:00
Vart: Parc des Princes
Live stream: Cmore
Domare: Anthony Taylor (England)
Speltips: PSG -1,5 (2.00 hos Unibet)

 

Den finaste turneringen av alla, Champions League, är äntligen tillbaka. Då faller vårt val att spela på odds hos Unibet Sverige.

Förutom att utbudet alltid är enormt med spel turneringen så spelar du också hos en svensk bettingsida med licens.

Unibet har allt och är en fullständig sida som även erbjuder både live streaming och live betting under matchen.

 

Streama PSG – Juventus live

På tisdagkvällen drar den största fotbollsturneringen igång, med ett möte mellan Frankrikes bästa lag och ett av de bästa lagen i Italien.

För att titta på Champions League online behöver du skapa ett konto hos Cmore. De har alla rättigheter till att visa alla Champions League i Sverige.

Att komma igång tar ytterst lite av din tid. Det är bara att registrera ett konto gratis, välj ett abonnemang som passar dig och börja titta på en PSG – Juventus stream.

Gruppspelet går att se på många olika sätt och vis. Välj vad som passar dig bäst. Antingen via en mobil, en dator eller en surfplatta.

Du utlovas en hög kvalité på sändningen. Både när det kommer till bilden och ljudet.

Se nedan hur du enklast kommer igång med livestreamingen:

 

 • Klicka dig vidare till Cmore
 • Öppna ett konto gratis
 • Välj ett abonnemang som heter Premium Plus
 • Ta dig vidare till alla live sändningar
 • Starta din PSG – Juventus live stream

 

 

Kort info om visningen:

 • Sändningsstart: Den 6/9, kl. 20:00
 • I studion: Gusten Dahlin, Vicki Blommé, Hasse Backe och Olof Lundh
 • Svenska kommentatorer: Lasse Granqvist och Marcelo Fernandez

 

Se på TV

 

Tyvärr TV-sänds inte Champions League gruppspelet, förutom eventuellt några enstaka kamper. Det finns alltså ingen vanlig svensk TV-kanal som brukar visa matcherna. Det fungerar på följande sätt att Cmore sänder ut sina matcher via en streamingtjänst. Där väljer du i urvalet vilken match som ska streamas.

För att få den allra bästa upplevelsen vill vi ändå tipsa att välja paketet som heter Premium Plus hos Cmore.

Anledningen är att det går att koppla över livestreamen till en TV-skärm och se matchen i Ultra HD. Först då får du den allra bästa grafiken och upplevelsen.

För uppspelning i Ultra HD (4K) behöver du följande:
– Ultra HD-kompatibel TV eller skärm
– Chromecast Ultra (inställd på 50 Hz) eller Apple TV 4K, anslutna med nätverkskabel
– Internetanslutning på minst 50 Mbit/s (100 Mbit/s rekommenderas)

 

Inför matchen

 

Både PSG och Juventus är obesegrade inledningsvis på säsongen. Fast där slutar också den enda gemensamma nämnaren som lagen har.

PSG är både ett och två nummer större. Både på pappret och formmässigt.

Efter 6 omgångar i franska Ligue 1 har PSG spelat oavgjort mot AS Monaco och tagit 5 segrar. Målskillnaden har skrivits till 24:4. Kylian Mbappe och Neymar (i bild) har nätat 7 gånger vardera. Vidare är också en som Leo Messi, med 3 fullträffar, i högform. Då är PSG omöjliga att stoppa.

Även om Juventus ska ha beröm för att ha undvikit ett nederlag i Serie A. Försvaret har skött sig utmärkt med bara 2 insläppta mål på 5 omgångar. Därefter har det varit svårt att ta segrar, då hela 3 av dessa omgångar har slutat med en delad pott. Lite grus i maskineriet finns det fortfarande.

Då PSG är överlägsna i sitt anfallsspel, i jämförelse med Juventus, kan detta mycket väl bli en parkpromenad.

Därför faller vårt speltips på att PSG vinner premiären i Champions League med att besegra Juventus med fler än ett mål i skillnad.

 

 • Vårt speltips: PSG -1,5 Asian Handicap
 • Odds: 2.00
 • Bettingsida: Unibet

 

 

Nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.