Streama Dortmund - Sevilla: Se live stream & TV (9/3)

Tisdagen den 9 mars så spelas Borussia Dortmund – Sevilla en match i Champions League. Detta är en intressant match där Dortmund just nu har en fördel. Missa inte matchen! Vi hjälper dig att se Dortmund – Sevilla stream online.

Desto längre fram vi kommer i Champions League – desto större intresse blir det för matcherna i Sverige. Nu har vi kommit fram till returmöten i finalspelet. Därför kommer det vara många som vill kunna streama Dortmund – Sevilla.

Inför matchen så leder Dortmund med 3-2. De fick med sig en vinst på bortaplan. Det bäddar för en stor fördel nu när lagen möts igen. Det räcker med vinst, oavgjort eller att förlora med ett mål för ett tyskt avancemang.

Vad: Borussia Dortmund – Sevilla, Champions League
Avspark: Den 9/3, kl. 21:00
Arena: Signal Iduna Park
Live stream > Se Champions League streams
TV-kanal: TV6 & Viaplay
Speltips: Dortmund vinner matchen (2.25 hos Unibet)

Dortmund – Sevilla stream

För att kunna se Dortmund – Sevilla via live stream på nätet så krävs det att du tar hjälp av Viaplay. Det är en sida som har alla rättigheter för att sända och visa matcher från Champions League. För att kunna få tillgång till all sport live streaming inne hos Viaplay så krävs det att du har ett konto. Detta konto behöver även vara utrustat med ett sportpaket.

Det är sällan man får chansen att streama Dortmund – Sevilla, eller andra matcher från Champions League gratis. Det kan finnas olika erbjudanden som låter dig testa på deras utbud ab live streaming gratis. Vi kan i dagens läge inte hitta några sådana erbjudanden att använda sig av.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportpaket (449 kr i månaden)
  • Se Borussia Dortmund – Sevilla

Sändningen för din live stream inför Dortmund – Sevilla kommer att starta en stund innan matchen. Där kommer du ha svenska experter som bjuder på lite analyser innan matchen sätts igång.

Du kommer även att få med dig svenska kommentatorer under matchen. Det ger en extra hög nivå på den sändning som även kommer att vara i HD.

Du kan även se alla matcher som streamas hos Viaplay via den enhet som du allra helst vill. Det innebär att du kan se Dortmund – Sevilla i mobil, dator, TV, eller surfplatta.

Andra stora matcher som du kan följa kan du läsa mer om i PSG – Barcelona stream eller bland Juventus – Porto stream. Där har vi redan mer info!

Se matchen på TV

För dig som hellre vill se Dortmund – Sevilla på TV kommer att kunna göra det inne bland de Viasat kanaler som finns om du har rätt utbud av kanalutbud på din TV.

Matchen kommer att sändas på TV6. Det är en en stor fördel. Denna kanal har redan många i Sverige med hjälp av sitt nuvandare TV-paket. Det gör att allt fler kan se matchen utan att behöva köpa något extra. Skulle du inte ha kanalen så rekommenderas du att kontakta din operatör.

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningstart: Cirka 1 timme före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja
Stryktipset – 22 maj (22/5): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 22 maj (22/5): Tips, förslag & analys
Stryktipset avgörs på söndagen denna helg! Denna vecka ryms hela den avslutande omgången från Premier League samt två matcher från Allsvenskan och en från Serie A …
20 maj, 2022 | Emil Sandberg
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad – ingen Zlatan
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad - ingen Zlatan
Zlatan Ibrahimovic står över på grund av skadeproblem. Däremot finns bland annat Gabriel Gudmundsson och Hjalmar Ekdal med.
18 maj, 2022 | Emil Sandberg
Streama Eintracht Frankfurt – Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Streama Eintracht Frankfurt - Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Finalen i Europa League spelas mellan Eintracht Frankfurt och Rangers. Rätt så öppet möte. Se hur du streamar kampen online eller ser den på en TV kanal.
16 maj, 2022 | Katten Jansson