Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 mar, 2021

Streama Dortmund – Sevilla: Se live stream & TV (9/3)

Streama Dortmund – Sevilla: Se live stream & TV (9/3)

Tisdagen den 9 mars så spelas Borussia Dortmund – Sevilla en match i Champions League. Detta är en intressant match där Dortmund just nu har en fördel. Missa inte matchen! Vi hjälper dig att se Dortmund – Sevilla stream online.

Desto längre fram vi kommer i Champions League – desto större intresse blir det för matcherna i Sverige. Nu har vi kommit fram till returmöten i finalspelet. Därför kommer det vara många som vill kunna streama Dortmund – Sevilla.

Inför matchen så leder Dortmund med 3-2. De fick med sig en vinst på bortaplan. Det bäddar för en stor fördel nu när lagen möts igen. Det räcker med vinst, oavgjort eller att förlora med ett mål för ett tyskt avancemang.

Vad: Borussia Dortmund – Sevilla, Champions League
Avspark: Den 9/3, kl. 21:00
Arena: Signal Iduna Park
Live stream > Se Champions League streams
TV-kanal: TV6 & Viaplay
Speltips: Dortmund vinner matchen (2.25 hos Unibet)

Dortmund – Sevilla stream

För att kunna se Dortmund – Sevilla via live stream på nätet så krävs det att du tar hjälp av Viaplay. Det är en sida som har alla rättigheter för att sända och visa matcher från Champions League. För att kunna få tillgång till all sport live streaming inne hos Viaplay så krävs det att du har ett konto. Detta konto behöver även vara utrustat med ett sportpaket.

Det är sällan man får chansen att streama Dortmund – Sevilla, eller andra matcher från Champions League gratis. Det kan finnas olika erbjudanden som låter dig testa på deras utbud ab live streaming gratis. Vi kan i dagens läge inte hitta några sådana erbjudanden att använda sig av.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportpaket (449 kr i månaden)
  • Se Borussia Dortmund – Sevilla

Sändningen för din live stream inför Dortmund – Sevilla kommer att starta en stund innan matchen. Där kommer du ha svenska experter som bjuder på lite analyser innan matchen sätts igång.

Du kommer även att få med dig svenska kommentatorer under matchen. Det ger en extra hög nivå på den sändning som även kommer att vara i HD.

Du kan även se alla matcher som streamas hos Viaplay via den enhet som du allra helst vill. Det innebär att du kan se Dortmund – Sevilla i mobil, dator, TV, eller surfplatta.

Andra stora matcher som du kan följa kan du läsa mer om i PSG – Barcelona stream eller bland Juventus – Porto stream. Där har vi redan mer info!

Se matchen på TV

För dig som hellre vill se Dortmund – Sevilla på TV kommer att kunna göra det inne bland de Viasat kanaler som finns om du har rätt utbud av kanalutbud på din TV.

Matchen kommer att sändas på TV6. Det är en en stor fördel. Denna kanal har redan många i Sverige med hjälp av sitt nuvandare TV-paket. Det gör att allt fler kan se matchen utan att behöva köpa något extra. Skulle du inte ha kanalen så rekommenderas du att kontakta din operatör.

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningstart: Cirka 1 timme före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja
em
Planerar du att följa matcherna i fotbolls EM 2024? Se vårt program & schema med alla datum och tider du bör hålla koll på!
22 april, 2024
champions-league
Se vart du kan sända Manchester City - Real Madrid via live stream eller direkt på TV. Vi visar dig gratis hur du streamar matcherna på nätet!
16 april, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
15 april, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar