Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 nov, 2021

Streama Chelsea – Juventus: Se live stream & TV (23/11)

Streama Chelsea – Juventus: Se live stream & TV (23/11)

En toppmatch i Grupp H i Champions League spelas under den 23 november. I London kommer Chelsea drabbas samman mot Juventus. Se Chelsea – Juventus stream med hjälp av våra tips.

Det är dessa två lag som verkar göra upp om den ädlaste placeringen av sin grupp. Det blir en maktmätning mellan dessa två storklubbar.

Det finns en sida som du kommer att kunna streama Chelsea – Juventus. Vi hittar just nu ingen kanal som kommer att visa matchen på TV. Läs mer här nedanför.

Streama fotboll från heta matcher

Se matcher med Bet365

Vad: Chelsea – Juventus, Grupp H i CL
När: Den 23/11, kl. 21:00
Vart: Stamford Bridge
Live stream: > Cmore
TV: Ingen
Speltips: Matchen slutar oavgjort (3.60 hos Betsson)

Chelsea – Juventus stream

Du kommer att kunna titta på Chelsea – Juventus via live stream inne hos Cmore. Det är en sidan som har alla rättigheter för att visa matcher i Champions League online.

För att komma igång med att streama Chelsea – Juventus på nätet så behöver du registrera dig hos Cmore. Det är helt gratis att skapa ditt konto. Det kommer dessvärre inte vara gratis att sedan ta del av all live streaming. Där krävs det att du köper till ett abonnemang.

Det finns en rad paket som du kan välja mellan. De olika paketen kommer att låsa upp olika mycket av utbudet av Cmore. Du kan läsa mer om utbudet och alla priser för paketen hos streamingsidan.

Hos Cmore så kan du inte bara streama Champions League. Det finns mycket annan fotboll att titta på med hjälp av deras abonnemang. Det finns även sändningar med Serie A stream och La Liga stream.

Ta hjälp av dessa små enkla steg för att komma igång med att titta på Chelsea – Juventus stream online.

  1. Gå till Cmore
  2. Skapa ett gratis konto
  3. Välj abonnemang
  4. Gå till alla live streams
  5. Se Chelsea – Juventus online

Se på TV

Det kommer tyvärrr inte finnas någon kanal som kommer att visa Chelsea – Juventus på TV. Det kommer istället vara möjligt att titta på Malmö – Zenit på TV. Det är nämligen denna matchen som Cmore/TV4 har valt ut att sändas som ”huvudmatch”.

Du kommer istället att få förlita dig att streama matchen. Det går självklart att kopiera över din live stream till din TV. Det kan du göra med hjälp av AppleTV, HDMI-sladd eller ChromeCast. Det är ett mycket modernare vis att titta på fotboll!

  • TV-kanal: Ingen
  • Sändningsstart: Cirka 15 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar