Streama Chelsea - Juventus: Se live stream & TV (23/11)

En toppmatch i Grupp H i Champions League spelas under den 23 november. I London kommer Chelsea drabbas samman mot Juventus. Se Chelsea – Juventus stream med hjälp av våra tips.

Det är dessa två lag som verkar göra upp om den ädlaste placeringen av sin grupp. Det blir en maktmätning mellan dessa två storklubbar.

Det finns en sida som du kommer att kunna streama Chelsea – Juventus. Vi hittar just nu ingen kanal som kommer att visa matchen på TV. Läs mer här nedanför.

 

Streama fotboll från heta matcher

Se matcher med Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Chelsea – Juventus, Grupp H i CL
När: Den 23/11, kl. 21:00
Vart: Stamford Bridge
Live stream: > Cmore
TV: Ingen
Speltips: Matchen slutar oavgjort (3.60 hos Betsson)

Chelsea – Juventus stream

Du kommer att kunna titta på Chelsea – Juventus via live stream inne hos Cmore. Det är en sidan som har alla rättigheter för att visa matcher i Champions League online.

För att komma igång med att streama Chelsea – Juventus på nätet så behöver du registrera dig hos Cmore. Det är helt gratis att skapa ditt konto. Det kommer dessvärre inte vara gratis att sedan ta del av all live streaming. Där krävs det att du köper till ett abonnemang.

Det finns en rad paket som du kan välja mellan. De olika paketen kommer att låsa upp olika mycket av utbudet av Cmore. Du kan läsa mer om utbudet och alla priser för paketen hos streamingsidan.

Hos Cmore så kan du inte bara streama Champions League. Det finns mycket annan fotboll att titta på med hjälp av deras abonnemang. Det finns även sändningar med Serie A stream och La Liga stream.

Ta hjälp av dessa små enkla steg för att komma igång med att titta på Chelsea – Juventus stream online.

  1. Gå till Cmore
  2. Skapa ett gratis konto
  3. Välj abonnemang
  4. Gå till alla live streams
  5. Se Chelsea – Juventus online

Se på TV

Det kommer tyvärrr inte finnas någon kanal som kommer att visa Chelsea – Juventus på TV. Det kommer istället vara möjligt att titta på Malmö – Zenit på TV. Det är nämligen denna matchen som Cmore/TV4 har valt ut att sändas som ”huvudmatch”.

Du kommer istället att få förlita dig att streama matchen. Det går självklart att kopiera över din live stream till din TV. Det kan du göra med hjälp av AppleTV, HDMI-sladd eller ChromeCast. Det är ett mycket modernare vis att titta på fotboll!

 

  • TV-kanal: Ingen
  • Sändningsstart: Cirka 15 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
Mattias Svanberg matchhjälte när Bologna slog Roma i Serie A
Mattias Svanberg matchhjälte när Bologna slog Roma i Serie A
Mattias Svanberg storspelade på det centrala mittfältet och stod för Bolognas segermål när de tog 3 poäng i Serie A tabellen mot AS Roma.
1 december, 2021 | Katten Jansson
Streama Dortmund – Bayern München: Se live stream & TV (4/12)
Streama Dortmund – Bayern München: Se live stream & TV (4/12)
Se "Der Klassisker" mellan Dortmund - Bayern München via stream online eller sänd matchen på TV (4/12). Vi guidar till sda som visar Bundesliga! …
1 december, 2021 | Jimmie Nyman
Dejan Kulusevski log bakom Juventus seger mot nykomlingen Salernitana
Dejan Kulusevski log bakom Juventus seger mot nykomlingen Salernitana
Efter att ha fått förtroende från managern Max Allegri tackade Dejan Kulusevski genom att stå för en lysande insats i Serie A mötet mot Salernitana.
30 november, 2021 | Katten Jansson