Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 nov, 2021

Streama Malmö – Zenit St Petersburg: Se live stream & TV (23/11)

Streama Malmö – Zenit St Petersburg: Se live stream & TV (23/11)

Malmö FF spelar en viktig gruppspelsmatch mot Zenit St Petersburg i Champions League. Följ kampen genom att titta på Malmö – Zenit St Peterburg stream eller via en kanal som visar matchen.

Inför matchen så behöver Malmö vinna – för att chanser om tredje placering ska leva kvar. Zenit St Petersburg har goda chanser att bråka med topplagen vid vinst.

Det kommer finnas mycket dramatik att följa. Du kommer att kunna sända Malmö – Zenit live stream online eller på TV. Läs mer om vart & hur du tittar på Champions League!

Streama fotboll hos Bet365

Se matcher från stora ligor i Europa

Vad: Malmö FF – Zenit St Petersburg, (Grupp H i CL)
När: Den 23/11, kl. 21:00
Vart: Eleda Stadion
Live stream: Cmore
TV: TV4
Speltips: Malmö FF vinner (3.65 hos Betsson)

Vi har valt ut odds från Betsson Sverige inför matchen. Vi tycker de alltid har bra odds på de matcher som är intressanta för oss svenskar. Helt klart en av de bästa bettingsidor som finns på nätet!

Se Malmö – Zenit stream

Alla matcher från Champions League kommer du att kunna se hos Cmore. Där kommer du kunna streama Malmö – Zenit St Petersburg på nätet.

Matchen kommer inte att visas gratis – utan det krävs att du har ett konto + abonnemang. Ditt konto är helt gratis att skapa, men ditt abonnemang kommer kosta en slant. Du kan läsa mer om alla paket för live streaming inne hos Cmore.

Vi har börjat bli vana med att se Malmö FFs matcher i Champions League hos Cmore. Där sköter de alla sändningar på ett utmärkt vis. Du kommer att kunna se Malmö – Zenit St Petersburg stream i HD och med svenska kommentatorer.

Vi rekommenderar dig inte att använda dig av olagliga och gratis ”fulstream” inför matchen. Det är alltid Cmore som har bäst Malmö – Zenit live stream för svenska tittare.

Gå direkt vidare till deras hemsida för att registrera dig. Här nedan hittar du allt som krävs för att du ska se matcher från Champions League online. Det går snabbt & enkelt!

  1. Besök Cmore
  2. Registrera ett konto
  3. Välj ett abonnemang
  4. Gå till alla sändningar
  5. Titta på Malmö – Zenit stream

Sänd matchen på TV

Det kommer naturligtvis vara möjligt att sända Malmö – Zenit på TV. Den kanal som kommer att visa matchen är TV4.

Denna TV-kanal kommer att sända mycket utöver själva matchen. En bra bit innan avspark så kommer vi ha med oss en studio. Där kommer man att snacka upp matchen och ge sina analyser. Väl under paus – och efter matchen – så finns studion med dig igen. TV4 erbjuder en helkväll med fotboll från Champions League på TV.

Många i Sverige har redan tillgång till TV4. Det innebär att det troligtvis kommer vara en stor publik som ser Malmö – Zenit på från sin TV.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
em
Planerar du att följa matcherna i fotbolls EM 2024? Se vårt program & schema med alla datum och tider du bör hålla koll på!
22 april, 2024
champions-league
Se vart du kan sända Manchester City - Real Madrid via live stream eller direkt på TV. Vi visar dig gratis hur du streamar matcherna på nätet!
16 april, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
15 april, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar