Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 apr, 2019

Streama FC Barcelona – Manchester United: Se matchen via live stream

Vill du också se Manchester United – Barcelona live stream på nätet? Här visar vi dig hur du gör för att streama matchen direkt! Sätt dig bakom Tv:n och titta på när denna kvartsfinal i Champions League spelas.

Ikväll kan du streama Manchester United – FC Barcelona när lagen möts i kvartsfinal av Champions League. I den här texten tittar vi till hur man gör för att se matchen online. Vi visar dig hur du gör!

Scrolla vidare i vår streaming-guide till matchen för att se hur du kan titta på Manchester United – Barcelona live stream.

Streama fotboll hos Bet365 & spela på odds i Champions League

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Manchester United – Barcelona live

Det ultimata sättet att titta på kvällens Champions League-match är att titta på matchen live från Old Trafford. Det är dock inte alla som har möjligheten att ta sig dit för att se matchen på plats, och därför visar vi dig hur du annars kan ta dig till för att kolla på matchen.

Vi rekommenderar dig starkt till att titta på Manchester United – FC Barcelona live stream direkt från Viaplay, som är den tjänst som sänder matchen i Sverige. Där kan du titta på matchen direktsänt på nätet.

Allt du behöver göra för att se matchen på Viaplay är att kapa ett konto på Viaplay, och där välja sportabonnemanget för att på så sätt låsa upp sändningen till matchen.

Det kostar en viss summa att titta på fotboll på Viaplay (400 kronor i månaden), men du kan välja att dela på ditt konto med en vän och på så sätt även dela på kostnaden. Det går nämligen att ha igång två strömmar samtidigt.

Dessutom går det att titta på Viaplay från valfri enhet, streama Manchester United – Barcelona via dator, mobil, surfplatta eller på din TV.

  • 1. Gå in på ViaPlay
  • 2. Skapa ditt konto och välj ett sportabonnemang
  • 3. Titta på FC Barcelona – Manchester United live stream (avspark 21:00, 16/4)

Titta på Manchester United – Barcelona på TV

Om du är ute efter att se Manchester United – Barcelona på TV är det Viasat Sport Premium som gäller, där matchen sänds direkt. Leta dig fram i ditt kanalutbud och titta på matchen live via direktsändningen.

Matchen har avspark 21:00 under kvällen onsdag den 10 april och det är således då du ska vara redo att sätta igång matchen för att titta.

Saknar du kanalen men vill ändå se matchen på TV? Då kan du koppla din Manchester United – Barcelona live stream till din TV och på så sätt se din ström på TV:n istället för på din valfria plattform. För att göra det behöver du en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller HDMI-kabel.

Inför matchen

FC Barcelona gäller naturligtvis som favoriter här, och med den form Lionel Messi befinner sig i för tillfället blir det väldigt svårt att stoppa ”Barca”. På sina 7 senaste klubblagsmatcher har Messi gjort 10 mål och 3 assist, ett alldeles makalöst facit.

Manchester United får hoppas på att Paul Pogba och resten av laget kan spela på 110 procent av sin kapacitet. Man har fortfarande en del skadeavbräck, men truppen är betydligt mer fulltalig än den var i bragden mot PSG i åttondelen. United förlorade mötet på Camp Nou med 1-0.

Om du vill spela på matchen kan du hitta bra oddsbonusar här. Det går också att spela på betting via Swish, vilket du kan läsa om här.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar