Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 okt, 2016

Manchester City – FC Barcelona: Stormöte i Grupp C

Förra gången Manchester City & FC Barcelona spelade match i Champions League, slutade med förlust för engelsmännen. En seger till FC Barcelona stod klar efter 90 minuter. Slutresultat skrevs till 4-0 och många besvikna fans såg sitt lag förlora på Camp Nou.

För att kunna se Champions league matchen mellan Manchester City och FC Barcelona den 1 november, så behöver du en streamingsajt. Du streamar då fotboll från Champions League via nätet.

Avspark: kl. 20:45, den 1 november
Arena: Etihad Stadium
Visas hos: Viasat & Unibet (vissa länder)

Vinner Barcelona igen?

Det är många som självklart förväntar sig att FC Barcelona kommer vinna återigen. Att vinna matchen mot Manchester City är naturligtvis väldigt viktigt. Då är FC Barcelona mer eller mindre redan klara för ett ytterligare spel i Champions League 2016 och 2017.

Vi tror att Manchester City kommer åter igen se sig besegrade. Trots att de innehar hemmapland för denna gång, så hjälper det inte. Matchen kommer däremot bli jämnare än förra gången. Då spelade FC Barcelona stundtals ut Manchester City.

Mycket talar för att FC Barcelona kommer att vinna matchen, men hur ser oddsen ut egentligen? Är det värt den chansen som det innebär att lägga pengarna på FC Barcelona? Det bir ingen större utbetalning av vinst om du skulle vinna.

Odds

Som spelare så kan du spela på odds på samma sajt som du kan betta. Du spelar då på odds, och ska försöka förespå hur matcher slutar. Nedan hittar du de odds som finns inne hos Unibet just nu. Dessa odds kan ändras efter som, men vi har tagit de som finns i skrivande stund.

  • Manchester City vinner – 3.00
  • Oavgjort – 3.40
  • FC Barcelona vinner – 2.30

Streama Champions League

Att kunna streama fotboll från Champions Leagues matcher är perfekt. Det låter dig att se världens absolut bästa fotboll utan dyra TV-abonnemang. Det går att streama inne hos de bettingsajter vi rekommenderar. Där får du tips om bra stream med riktigt bra kvalité.

Där kan du välja och vraka mellan fotboll och sport. Sedan väljer du endast den match du vill se. Sedan är du igång.

Livestreams för Champions League har funnits i ett bra tag. De har ofta mycket bra standard, och vi anser de är riktigt bra sätt att se fotboll på.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar