Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 maj, 2019

Streama Liverpool – Tottenham: Se live stream & TV från CL-final

Om du vill se final i Champions League via live stream har du hittat rätt. Här kommer vi ge råd om hur du kan sända Liverpool – Tottenham stream, eller på TV. Här hittar du allt som krävs för att kunna streama CL-finalen 2019.

Streama fotboll online på nätet

Titta på fotboll och spela på odds till Champions League-finalen!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vi vet att det kommer vara många som kommer leta efter möjlighet att streama Liverpool – Tottenham gratis. Frågan är om det är möjligt att se live streaming från Champions League gratis, eller inte. Även denna fråga kan vi hjälpa dig med att få svar på.

Finalen i Champions League tillhör de allra största matcherna som sänds under ett år. Därför kan vi förvänta oss att miljarder människor världen över kommer att sända Tottenham – Liverpool live stream, eller på TV.

Liveuppdateringar – följ matchen minut för minut med liverapportering

Här ger vi er en möjlighet att följa matchen live genom att hänga med i vår liveuppdatering av matchen. Via livekommentarer uppdaterar vi er minut för minut om hur det går i Champions League-finalen, så att du inte behöver missa någonting.

Denna feed uppdaterar löper automatiskt och du behöver inte uppdatera sidan för att ta del av ny liverapportering med nya kommentarer från matchen.

  • Match: Champions League final, Liverpool – Tottenham
  • Datum & tid: 1 juni (1/6), 2019, kl. 21:00
  • Arena: Wanda Metropolitano, Madrid
  • Speltips: Liverpool vinner CL (1.95)

Streama Champions League final 2019

Den sida som kommer att visa Champions League finalen 2019 är inga mindre än Viaplay. Denna sida kommer inte låta dig titta på Liverpool – Tottenham stream for free. Istället så behöver att som vill se matchen live ett konto hos Viaplay. Detta konto behöver i sin tur vara kopplat till ett abonnemang. Detta abonnemang kommer kosta dig pengar. Närmare bestämt 399 kr i månaden.

Viaplay har ensamrätt i Sverige när det kommer till att visa Liverpool – Tottenham live stream i Champions League. Därför är detta dessvärre den enda sidan du kan ta hjälp av om du befinner dig inom Sveriges gränser.

Om du skulle hitta en sida som erbjuder dig att streama Liverpool – Tottenham gratis online så är denna sida med stor sannolikhet olaglig. Det innebär att du begår ett brott. Trots att det är en minimal chans att du skulle åka fast så finns nackdelar. Du utsätter nämligen dig själv, och din dator för risker. Flera av de sidor med Champions League streaming gratis kan vara fulla med virus, eller malwares. Dessa kan i förlängningen kopiera känslig information om dig eller ta över din dator helt.

Vi rekommenderar därför dig att enbart använda dig av laglig live streaming gällande finalen i Champions League mellan Tottenham – Liverpool. Därför är det just Viaplay vi rekommenderar. Inget annat.

Här nedan hittar du de stegen som krävs för att du ska kunna se CL-finalen 2019 via din dator, mobil eller surfplatta.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp abonnemang för 399 kr i månaden
  • Se Tottenham – Liverpool live stream från CL-finalen 2019

Sändningen kommer inte bara ge dig matchen direktsänd. Inne hos Viaplay så kommer de att sända Champions League finalen i HD. Dessutom kommer en experstuido hålla dig sällskap både före, och efter matchen!

Här kan du följa ESPN när de försöker förutspå finalen mellan Tottenham – Liverpool

TV-kanal som sänder Liverpool – Tottenham

Det är självklart inte bara genom streaming som du kommer se finalen i Champions League. Det kommer naturligtvis även vara möjligt att se Liverpool – Tottenham på TV.

Det enda du behöver känna till är vilken TV-kanal som sänder Champions League finalen. Det blev klart att det nu är TV3 som kommer att visa matchen. Denna kanal är det många idag som redan har i sitt utbud av TV-kanaler.

Om du ska se Champions League finalen på TV så kommer du, likt som live streaming, kunna ta del av både för- och eftersnack.

  • TV-kanal: TV3
  • Sändningsstart: Cirka 20:00

Om matchen

Detta är första gången på 11 år som vi har två lag från Premier League i finalen för Champions League. 2008 spelade nämligen en match mellan Manchester United och Chelsea. En match som framförallt kännetecknas med John Terrys straffmiss.

Nu ställs två andra lag från Premier League i finalen. För första gången i klubbens historia så är ett av lagen Tottenham Hotspur. För Liverpools del blir detta den nionde året man tagit sig till CL-finalen. Senaste gången var förra året. En match som garanterat Liverpool-målvakten Loris Karius bara vill glömma.

Nu får man en ny chans att vinna hela Champions League 2019. Vi anser att man har goda chanser, och är denna gången favoriter till att vinna guldet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar