Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 jun, 2017

Juventus – Real Madrid: Live stream Champions League final 2017

Det är äntligen dags för att Juventus och Real Madrid att göra upp om pokalen i Champions League finalen 2017. Matchen får du självklart inte missa! Därför tipsar vi dig om vart du kan se Juventus – Real Madrid live stream eller på TV.

Att se Champions League final live är ett måste för måste för många fotbollsälskare i Sverige. Så även för oss. Vi lyckades tyvärr inte få biljetter till matchen, utan får istället nöja oss med att streama CL-finalen online. Vilket är det nästbästa alternativet enligt oss.

Genom att streama Champions League finalen på nätet så missar vi inget av den dramatik som Juventus och Real Madrid kommer bjuda på. Vi kommer heller inte missa vilket av dessa två lagen som kommer bli världens bästa klubblag.

streama champions league final 2017 juve real

  • Avspark: Den 3 juni, kl. 20:45
  • Arena: National Stadium of Wales (Millinnium Stadium)
  • Visas hos: Viaplay

Streama CL: Juventus – Real Madrid

Så hur ska du gå till väga om du vill streama Champions League finalen 2017? Jo, för att få full tillgång till en live stream som visar Juventus – Real Madrid så behöver du ett konto hos Viaplay.

Vi kan nu inte hitta någon information om att det kommer vara att streama Juventus – Real Madrid under finalen. Det innebär med största sannolikhet att det inte kommer finnas free stream från Champions League under lördagen.

Inne hos Viaplay så finns det massor av sport och fotboll som du kan följa live med deras sändningar. Många i Sverige känner till att de erbjuder live streaming från många stora ligor och tuneringar. Därför har många redan ett konto som ger tillgång till all den live streaming som täcker upp Champions League.

Att registrera ditt konto är kostnadsfritt, men för att kunna se Juventus – Real Madrid via live streaming så behöver du uppgradera dig till premium. För att snabbast komma till Viaplay så kan du enkelt klicka dig vidare till deras streamsida. Där kommer du att vägledas vidare till att kolla på Champions League finalen utan problem.

Behöver du mer information om hur du kan se Champions League stream så kan du följa länken.

cl juventus real madrid cardiff

Se finalen på TV

Det kommer självklart vara möjligt att titta på CL-finalen på din TV. Det kommer finnas kanaler som hjälper dig att se Juventus – Real Madrid den 3 juni, kl. 20:45.

Likt som när det kommer till att streama Champions League så är det Viasat som har rättigheterna att visa matchen.

Det kommer därför vara en TV-kanal som ingår i Viasats kanalpaket som kommer sända live från finalen. Närmare bestämt så kommer du att kunna kolla på TV3.

TV3 är en kanal som många i Sverige har tillgång till. Därför var det många som säkert firade när det blev klart att de kommer visa Juventus och Real Madrid spela CL-final live.

Sändningen kommer att starta en bra stund innan avspark för matchstarten. Detta för att ladda upp till matchen med lite försnack med experter.

odds cl final 2017

Kombinera med odds!

Det allra bästa som du kan göra för att ge extra spänning i finalmatchen är att spela på odds samtidigt. Det kommer låta dig få chansen att vinna pengar om det visar sig att du har bäst speltips och kan tippa rätt resultat.

Det finns många alternativ för dig när det kommer till betting. Du kan både lägga ditt spel innan matchstarten. Du kan även se till att spela på odds under tiden som matchen spelas. Detta kallas live betting och är en populär form av odds som ger spelaren chansen att vinna pengar efter avsparken slagits.

Vi kommer självklart att ge dig ett speltips där vi kommer att gissa om det är Real Madrid, eller om vi tror Juventus vinner finalen. Ta gärna hjälp av det för att öka chansen att vinna pengar.

Sedan är det bara att du ser till att vara förberedd. Det bästa enligt oss är att redan nu ställa ölen i kylen. Handla chipens och dippen. Se sedan till att du är ledig, och inte har några störande momennt under tiden som Juventus och Real Madrid ska börja på finalen i Champions League 2017.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar