Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 sep, 2017

Atletico Madrid – Chelsea: Live stream från CL

En match som vi tycker är för bra för att missa under den 27/9 är matchen mellan Atletico Madrid – Chelsea.

Därför kommer vi att hjälpa dig med att hittta till en Atl Madrid – Chelsea stream på nätet. Det kommer hjälpa dig att sända matchen på den enhet som du själv vill. Du kan välja att streama Atletico Madrid – Chelsea på mobil, TV eller din dator.

Ta färna hjälp av oss för att hitta direkt till de matcher från Champions League som du allra helst vill se online.

  • Avspark: Den 27/6, kl. 20:45
  • Arena: Wanda Metropolitano
  • Visas hos: Viaplay & Viasat Fotboll

Streama matchen live!

Det första du bör göra innan du ska sätta igång med att streama Atl. Madrid – Chelsea är att veta vart matchen kommer sändas. Det kommer vi hjälpa dig med här. Vi kan nämligen meddela att matchen kommer finnas att streama live hos Viaplay.

Inne hos Viaplay så erbjuds du nämligen att kunna se alla matcher från Champions League via streams. Det är då många i Sverige som hoppas att det är .

Att streama Atletico Madrid – Chelsea är dessvärre inte möjligt. För att få tillgång till dessa sändningar så behöver du nämligen ett premiumkonto hos Viaplay.

Du kan skapa ditt konto , men en uppgradering är nödvändig för att du ska kunna se Champions League online. Det rekommenderas därför att du redan nu går vidare till Viaplay för att skapa ditt konto och köpa ett abonnemang som passar dig. Speciellt om du skulle vilja streama Atletco Madrid – Chelsea online

Det är egentligen inte svårare än så att börja kolla på Champions League. Det viktiga är bara att du känner till när matcherna börjar så att du kan slå på din live stream under rätt tid.

Det är bara Viaplay som kommer att kunna erbjuda dig att se matcherna från Champions League lagligt. De innehar de rättigheter som krävs. Skulle du hitta en Atletico Madrid – Chelsea stream så är den med största säkerhet olaglig.

Nedan förtydligar vi gör dig hur du ska göra för att streama Champions League.

  • Gå till Viaplay
  • Registrera ditt konto
  • Uppgradera till premium
  • Strömma Atletico Madrid – Chelsea live

På TV

Matchen kommer även att sändas på en TV-kanal som Viasat har i sitt utbud. Den TV-kanal som kommer att sända Atletico Madrid och Chelsea FC är Viasat Fotboll. Där kommer du få en riktigt bra upplevelse från matchen med svenska fotbollskommentatorer.

Sändningen hos Viasat Fotboll kommer att starta en bit innan matchstart. Därför rekommenderas du att kolla redan några minuter inför avspark för att se lite nyttigt försnack.

Under samma vecka kommer fler matcher från Champions League ta plats. Ta reda på hur du kan sända live från dessa matcher. Vi har samlat de tre hetaste matcherna av vårt tycke nedanför.

Hett möte mellan huvudstäderna

Det är två lag från två olika huvudstäder i Europa som spelar ikväll. På ena sidan har vi ett offensivt Atletico Madrid från huvudstaden Madrid i Spanien.

På den andra sidan spelar London-laget Chelsea FC som har haft en smakstart på inledningen av Premier League.

Mötet tror vi kommer bli tight, och de kommer kämpas hårt för att ta kommandot i deras Champions League grupp.

Vi tror att Atletico Madrid, på sin nya hemmaarena kommer att dra det längsta strået. Därför kommer vi lämna in ett speltips på att de vinner matchen. Oddsen som vi får från bet365 ger oss hela 2.15 x vår insats tillbaka. Det tycker vi är ett bra odds att spela på.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar