Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 jul, 2019

Streama Ararat-Armenia – AIK: Se matchen via live stream

AIK går idag 9 juli in i kvalet till Champions League. Möjligheterna att streama Ararat-Armenia – AIK är stora, och i den här artikeln visar vi hur ni gör för att se matchen via live stream på nätet.

Matchen mellan Ararat-Armenia och AIK går att se på Bet365.

Vill du läsa om returen, som spelas på Friends Arena 17 juli? Tryck här: AIK – Ararat-Armenia live stream 17 juli.

Vill du titta på Ararat-Armenia – AIK? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med (minst 50 kr) för att se AIK i kvalet till Champions League!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Kval till Champions League

Det har blivit dags för de första kvalmatcherna till Champions League, och AIK kliver in i kvalet direkt. Motståndarna är Ararat-Armenia, och många kommer att vilja se Ararat-Armenia – AIK live stream online på internet.

Möjligheterna att titta på Ararat-Armenia – AIK på nätet är lysande, till er stora glädje! Allt ni behöver göra för att se matchen live är att starta ett konto på Bet365, och där göra en insättning. Då kan ni titta på kvalmatchen till Champions League. Läs vidare så berättar vi mer om hur ni kan ta del av live streaming till matchen.

Streama Ararat-Armenia – AIK

För att se Ararat-Armenia – AIK via live stream behöver du ett konto på Bet365. När du skapat kontot måste du sätta in minst 50 kronor för att kunna ta del av livesändningen av matchen. Efter att du satt in 50 kronor eller mer blir matchen upplåst, och det är bara att titta på denna kvalmatch till Champions League.

Om du vill kan du ta ut dina insatta pengar så fort matchen är avslutad. Eller så kan du låta pengarna vara kvar på kontot och se live stream av fotboll från hela världen.

Det går att titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Om du tittar på din Ararat-Armenia – AIK live stream via datorn går det även bra att koppla livesändningen till din TV-skärm.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Ararat-Armenia – AIK via live stream (avspark 16:00 tisdag 9 juli)

Titta på Ararat-Armenia – AIK på TV

Tyvärr sänds inte Ararat-Armenia – AIK på någon TV-kanal i Sverige. Ingen svensk kanal visar matchen, men det är faktiskt så att Viaplay har matchen i sitt utbud.

Du kan således skapa ett Viaplay-abonnemang för ungefär 400 kronor i månaden för att se Ararat-Armenia – AIK. Vi skulle dock rekommendera dig att istället välja alternativet med Bet365, då det på sätt och vis är gratis (om du väljer att ta ut pengarna efteråt). Väljer du att inte ta ut pengarna så är det också ett betydligt billigare alternativ.

Inför matchen

AIK vann Allsvenskan ifjol och det innebär som ni vet kval till Champions League. ”Gnaget” går in redan i den första kvalrundan, och ställs då emot Ararat-Armenia från Armenien, vilket ni nog hör på klubbnamnet.

AIK vilade spelare som Tarik Elyounoussi och Henok Goitom i helgens allsvenska match mot Kalmar, och laget bör vara fräscha och redo för matchen.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar