Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 maj, 2019

Streama Ajax – Tottenham: Se matchen via live stream

Streama fotboll hos Bet365

Börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Intresset efter att streama Ajax – Tottenham live online är stort, då den andra Champions League-semifinalen mellan lagen spelas 8 maj 2019. Här får ni se hur ni kan titta på matchen via live stream.

Det har till slut blivit dags att se Ajax – Tottenham mötas i semifinal nummer två av Champions League. De ställs emot varandra på Amsterdam Arena, när den avgörande semifinalmatchen ska avgöras. Oerhört många kommer att leta efter en möjlighet att se Ajax – Tottenham via live stream, och här kan ni se hur ni ska göra för att titta på matchen.

Scrolla vidare för att se hur du kan streama matchen!

Streama Ajax – Tottenham

Om du vill streama Ajax – Tottenham är det en stor fördel att ha Viaplay, då det är den tjänst som sänder matchen live i Sverige. Där kan du titta på din live stream av denna match i Champions League.

Gå in på Viaplay, skapa ett konto, välj ett sportabonnemang och titta på Ajax – Tottenham. Matchen kommenteras av duktiga kommentatorer, och under pausen får du höra flera riktiga experter ge sin syn på vad de nyss har sett.

Det går att se din Ajax – Tottenham live stream från valfri plattform, kolla på matchen från mobil, dator, surfplatta eller koppla sändningen till din TV.

  • 1. Gå in på Viaplay
  • 2. Skapa ditt konto och välj ett sportabonnemang
  • 3. Titta på AFC Ajax – Tottenham Hotspur live stream (avspark 21:00, 8/5)

Titta på Ajax – Tottenham på TV

Kanske föredrar du att titta på Ajax – Tottenham på TV? Det är du nog inte ensam om, då de flesta föredrar att se sin fotboll på TV-skärmen.

Den kanal som visar Ajax – Tottenham live är Viasat Sport Premium, och där kan du således se matchen. Saknar du kanalen som sänder fotbollen från CL denna gång, så finns det faktiskt ett annat sätt att se matchen från din TV.

Som vi nämnde tidigare går det att koppla din livesändning från Viaplay till din TV. För att göra det behöver du antingen en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller en HDMI-kabel. De allra flesta har minst en HDMI-kabel i sitt hem, då en sådan kabel vanligtvis används mellan TV och TV-box. Det är bara att flytta kabeln från TV-boxen till datorn, där du alltså kan dra igång matchen från Viaplay. Gör du så, så får du datorns bild till TV-skärmen.

Inför matchen

Ajax vann det första mötet, i England, med 1-0. Därför kan man nu gå in i hemmareturen med ett rätt bra utgångsläge, men givetvis är det ännu mycket som återstår. För att läsa ett längre speltips till Ajax – Tottenham kan ni följa denna länk.

Tottenham är väldigt svaga på bortaplan. På lagets 10 senaste bortamatcher har man förlorat 9, vilket är häpnadsväckande och ofattbart dåligt.

Till skillnad från matchen i England har Tottenham nu Heung-Min Son på planen. Sydkoreanen var avstängd senast.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar