Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 16 maj, 2020

Streama RB Leipzig – SC Freiburg: Live stream & TV

Äntligen är fotbollen tillbaka och det med stormsteg! Under lördagseftermiddagen tar det tyska topplaget RB Leipzig emot SC Freiburg i ett spännande möte i tyska Bundesliga.

På Bet365:s hemsida kan du även streama Schalke – Dortmund live och titta på Frankfurt – Borussia Mönchengladbach stream. Du kan dessutom se Köln – Mainz live stream.

Vill du streama RB Leipzig – SC Freiburg?

Titta på Bundesliga hos Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama RB Leipzig – SC Freiburg

Är du intresserad av att streama RB Leipzig – SC Freiburg när Bundesliga återstartar under lördagen den 16 maj? Det är möjligt att se matchen online på nätet, så länge du följer några enkla steg. Vi visar dig hur du gör nedan.

Gå in på Bet365.com, skapa ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor. När du gör det får du automatiskt tillgång till alla sajtens tillgängliga live streams, och kan bland annat titta på Bundesliga live på nätet.

Så länge du har minst 1 krona på kontot kan du titta på livesändningar av fotboll och annan sport. Det är bara att skaffa dig ett konto och leta rätt på din RB Leipzig – SC Freiburg live stream. Du kan se sändningen direkt från dator, mobil/Ipad eller koppla densamma till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel eller Chromecast.

Titta på RB Leipzig – SC Freiburg på TV

För att titta på RB Leipzig – SC Freiburg på TV kan du klicka in på kanalen Viasat Sport Premium, då det är den kanalen som sänder mötet direkt. Där får du följa uppsnacket i studio ända från 15:00, och själva matchen guidar Henrik Strömblad och Glenn Strömberg dig igenom.

Om du saknar kanalen som visar matchen går det lika bra att koppla din RB Leipzig – SC Freiburg stream från Bet365 till TV med hjälp av till exempel en HDMI-kabel.

Trolig startelva, RB Leipzig

Gulácsi
Upamecano – Halstenberg – Klostermann
Mukiele – Laimer – Sabitzer– Angelino
Nkunku – Werner
Schick

Trolig startelva, SC Freiburg

Schwolow
Schmid – Gulde – Heintz – Lienhart – Günter
Koch – Höfler
Sallai – Grifo
Petersen

Inför matchen

Många dagar har gått sedan en fotbollsmatch på den allra högsta nivån ägde rum i fotbollseuropa, men nu är dagen kommen. Under lördagseftermiddagen startar den tyska fotbollen upp när andra toppligor fortfarande är nedstängda. Matchen tvingas spelas inför tomma läktare på grund av smittorisken.

En avsaknad av publik drar ned upplevelsen en aning, men vi kommer trots allt att njuta av att äntligen få se högklassig fotboll återigen. Både hemmalaget RB Leipzig och gästerna SC Freiburg kommer till denna Bundesliga-match efter ett längre uppehåll av vila och ingen större matchning. Detta kommer att påverka tempot i matchen, men något som med tiden kommer att räta upp sig. Vi tror att båda lagen är hungriga att göra bra ifrån sig och gå offensivt i matchen.

RB Leipzig ligger för närvarande på en tredjeplats i Bundesliga med mersmak på en högre placering. Med sin anfallsstjärna Timo Werner, som har petat in hela 21 mål, är det östtyska laget en farlig utmanare i kampen om Bundesliga-guldet. Hemmalaget får klara sig, enligt rapporter, utan sin svenske stjärna Emil Forsberg efter att han rapporteras vara sjuk till detta möte. Gästerna ligger även dem på en bra placering och kommer att stå upp för en bra kamp. SC Freiburg parkerar på en åttondeplats och suktar efter mer. Med två tyska fyrtorn som Nils Petersen och Luca Waldschmidt i anfallet har de en god målgaranti. Hela 13 mål i ligan har de båda tillsammans mäktat med hitintills och mer väntar i framtiden.

Speltips & odds

Båda lagen har inte spelat en tävlingsmatch på flera månader, något som kan komma att bli påmind i denna matchen. Vi tror dock att alla spelarna kommer att ha en stor lusta av att spela fotboll och anfalla till trots. Detta kommer att reflekteras i såväl spelet som i resultatet och ge matchen en stor sevärd aura. Hemmalaget RB Leipzig är favoriter i matchen, men vi tror att det kommer att bölja fram och tillbaka vad gäller mål.

Vi tror att de båda tyska klubbarna kommer att anfalla med fulla krafter för att ta ut sina frustrationer av fotbollsabstinens på planen. I matchen tror vi att båda lagen kommer att göra mål och detta odds kan du få till 1.95 gånger pengarna. Två lag som är taggade till tusen möts i ett möte som de har väntat länge på. RB Leipzig och SC Freiburg har en historik att vara målglada lag och detta kommer att visa sig i denna matchen.

  • Tips: Båda lagen gör mål
    Odds: 1.95 på Bet365 (odds hämtat 15/5, 17:15)

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar