Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 sep, 2023

Streama US Open 2023 – Live streams & odds

US Open, årets sista Grand Slam-turnering, är äntligen här! Två veckor fyllda med härlig tennis är vad vi har framför oss. I den här guiden kommer vi att vägleda dig genom hur du kan streama alla matcherna och dessutom dela med oss av de senaste oddsen.

Det är möjligt att följa samtliga matcher via livestreaming på nätet. Dessutom finns det TV-kanaler som sänder utvalda matcher live på TV. Vi kommer att förse dig med användbara tips och råd om hur du kan streama US Open 2023 så att du inte missar något av den spännande actionen.

Streama alla matcher från US Open 2023

Se live streams & odds hos Bet365

Vad: US Open 2023
Datum: 28 augusti – 10 september
Grundades: År 1881
Prispengar: $19 600 000
Regerande mästare: Carlos Alcaraz
Live stream: > Bet365
Speltips: Alcaraz vinner (2.50 hos Bet365)

Streama US Open 2023

US Open 2023 kan avnjutas via flera olika plattformar, exempelvis spelbolag, livestreamingtjänster och även TV-kanaler. Exempel på sådana inkluderar Bet365, Discovery Plus och Eurosport.

För att streama US Open 2023 via Bet365 krävs det faktiskt inte mycket arbete. Här har du möjligheten att följa alla dina favoritmatcher och till och med spela om du känner för det. Allt som behövs är att du öppnar ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor. Därefter kan du njuta av samtliga matcher från US Open 2023 och dessutom placera din 50-lapp på några spännande odds för att ytterligare förhöja spänningen.

När det gäller alternativet att se matcherna via TV-kanaler är det självklart inte gratis, utan det kräver ett aktivt sportabonnemang hos tjänster som Discovery Plus och Eurosport. Som självfallet även erbjuder livestreaming.

Alla våra rekommenderade livestreamingsalternativ fungerar smidigt på datorer, TV-apparater, surfplattor och även mobila enheter, vilket ger dig flexibilitet att följa turneringen var du än befinner dig.

Se US Open 2023 hos Bet365

Vi hjälper dig steg för steg med en enkel guide om hur du kan streama US Open 2023 på Bet365!

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett nytt konto med BankID
  • Gör insättning på 50 kr att spela odds för
  • Gå till live streams
  • Starta US Open streams gratis

Se hos Discovery Plus

Om du istället vill använda Discovery Plus eller Eurosport, kommer vi också att guida dig steg för steg i hur du enkelt kan börja streama hos dessa streamingtjänster.

  • Gå till DiscoveryPlus (eller Eurosport Player)
  • Skapa ett konto
  • Välj rätt abonnemang
  • Gå till matcherna
  • Börja streama

Se US Open på TV

Många föredrar att bekvämt slå sig ner framför TV:n för att titta på alla US Open-matcher, och detta alternativ är naturligtvis också utmärkt. För TV-sändningen av US Open är det kanalerna Eurosport 1 och 2 som gäller, medan finalmatcherna sänds på Kanal9.

Vanligtvis inkluderas dessa kanaler i olika TV-paket, så om du redan har ett sådant abonnemang rekommenderar vi att du granskar din kanallista. Vem vet, du kanske redan har tillgång till dessa kanaler utan att vara medveten om det.

Om så inte är fallet kan du alltid kontakta din TV-leverantör och fråga om möjligheten att uppgradera till extra kanaler, så att du kan njuta av US Open 2023 bekvämt från din soffa. Dessutom erbjuder dessa TV-kanaler svenska kommentatorer med hög ljud- och bildkvalitet, vilket ger en ännu bättre tittarupplevelse.

  • Kanal: Eurosport 1 & 2 samt Kanal9
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

US Open odds & betting

Möjligheten att spela på US Open 2023 har aldrig varit så enkel, och du kan i princip placera dina vad på alla svenska spelsajter som erbjuder ett brett utbud av marknader med förtrollande odds.

Vi har sammanställt en rad vinnarodds inför US Open 2023. Här kan du välja den vinnare du tror på, och samtliga odds är hämtade från spelbolaget Bet365.

Spelare Odds från Bet365
Novak Djokovic 1.83
Carlos Alcaraz 2.50
Daniil Medvedev 8.50
Jannik Sinner 13.00
Taylor Fritz 21.00
Andrey Rublev 26.00
Alexander Zverev 29.00
Frances Tiafoe 34.00
Tommy Paul 51.00

Vi har identifierat några spelbolag som erbjuder de bästa oddsen inför US Open 2023. Du kan utforska dem för att se vilket som passar dig bäst och jämföra dem.

  • Världens största bettingsida
  • Högklassiga live streams
  • Några av de bästa oddsen
  • Trovärdig spelsida i Sverige
  • Utmärkt support
  • BankID
  • Användarvänligt
  • Stort utbud av odds
  • Oddsboostar

Om US Open

US Open är en oerhört prestigefylld tennisturnering som varje tennisspelare drömmer om att vinna. Den här turneringen hade sin start på herrsidan år 1881 och på damsidan år 1887, och sedan dess har den varit en av de mest framstående tennisturneringarna i världen.

Vad som gör den här turneringen extra speciell är att den är den allra största tennisturneringen i USA. När turneringen är igång samlas en enorm mängd supportrar från alla hörn av världen, och vi får ständigt se välkända ansikten, från kända idrottare till Hollywood-stjärnor i publiken.

Utöver detta klassificeras US Open som en Grand Slam-turnering, vilket innebär att den tillhör de så kallade major-turneringarna. Att vinna en major-turnering är det allra största en tennisspelare kan uppnå. Några exempel på spelare som har erövrat denna fantastiska turnering inkluderar Roger Federer, Rafael Nadal, Björn Borg, John McEnroe, Pete Sampras, Lleyton Hewitt och självklart även Novak Djokovic, som är den spelare som har vunnit flest Grand Slam-titlar i historien.

os
Sommar OS 2024 forsätter den 29/7. Här har vi svenskt deltagande inom luftgevär, handboll och simning m.m. Se alla tider & höjdpunkter!
25 juli, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
25 juli, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
25 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar