fotboll streaming online

Hitta bäst live streams för Allsvenskan, La Liga & Serie A. Vi guidar snabbt till populära streamingstjänster på nätet!

Spela utan konto hos SpeedyBet!

Kom igång supersnabbt och vinn på nolltid!

Notera gärna att det är fullt möjligt att se fotboll streams online hos dessa sajter. Det krav som sidorna dock har på dig är att du inte räds för att spela på odds. Du visar dessa kombinerade betting- och streamingsidor att du är en aktiv spelare genom att ha pengar på ditt spelkonto (minst 50 kr), eller spelar på odds under de senaste 24 timmarna

Det är egentligen allt som krävs för att du ska kunna streama fotboll utan problem!

Streamsidor
Streamsida Ligor Bonus Gå vidare
La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga m.m. - Streama nu!
unibet logo La Liga, Seria A, Europa League kval m.m. 100 % upp till 1000 kr
+ 200 kr gratis spel
Streama nu!
La Liga, Serie A, Bundesliga, m.m. 100 % upp till 2000 kr Streama nu!

Fotboll streams - live & free

Det är många i Sverige som letar just efter att streama fotboll for free, eller live. Sedan några år tillbaka i tiden så har det varit möjligt att ta del av sändningarna gratis hos de sajter vi rekommenderar ovanför. 

Däremot känner vi till att det är ett något begränsat utbud av ligor och fotbollsmatcher som du kan se gratis online. För att på bästa vis kunna hitta den streamingtjänst som sänder de matcher, eller ligor du vill se så kan du ta hjälp av vår sammanställning här nedanför. Den hjälper dig att snabbt hitta de den sida som väljer att streama fotboll från de ligor och matcher du vill se på nätet. 

Fotboll streaming
Liga Se inom Sverige Kostnad Gå vidare
Allsvenskan Ja 449 kr/månad
Superettan Ja 449 kr/månad
La Liga Ja -
Serie A Ja -
Bundesliga Ja -
Premier League Ja 399 kr/månad
Championship Ja -
Champions League Ja 399 kr/månad
Europa League Ja 399 kr/månad
Ligue 1 Ja -
Eredvisie Ja -
Superligan Ja -
Superlig Ja -

Vår lista ger dig snabbt hjälp om vilka sidor som erbjuder fotboll streaming från den liga eller turnering som du vill se live. Du behöver bara klicka dig vidare till den tjänst som erhåller live stream från den liga du är mest intresserad av. 

Mobil & iPad

En stor fördel med att ta hjälp av fotboll stream online är att du själv kan välja vilken enhet som du vill kolla på. Det innebär att du utan problem kan streama fotboll i mobilen eller på din iPad (eller liknande surfplatta). Självklart är det möjligt att kunna se de matcher som du vill se även på din dator. 

Att ha friheten att välja vilken enhet du vill sända fotboll på har länge varit efterfrågad. Därför har allt fler tjänster gjort det lika enkelt att kunna se fotboll streams på mobil och iPad som det är på din dator. 

Skulle du inte vara riktigt nöjd med att kunna se matcherna på en såpass liten skärm så har du möjligheterna att casta eller koppla dig upp till till en TV. Detta gör du med t.ex. Chromecasting, eller med hjälp av en HDMI-sladd. 

Då använder du din mobil, surfplatta eller dator för att streama fotboll som sedan visas på din TV. 

Att kolla på fotboll online är möjlig hos de flesta streamsidorna som finns i Sverige. Detta oavsett om du använder dig av en iPhone, Android eller iPad. De allra flesta mobiler och surfplattor har idag vad som krävs för at sända live från våra rekommenderade streamsidor. 

Är gratis fotboll streaming laglig?

Det är många som ställer sig frågande till om det är lagligt att ta del av fotboll streaming gratis (for free). Vi kan meddela att vi endast rekommenderar dig vidare till tjänster som håller sig på rätt sida av lagen. Det innebär att vi endast rekommenderar streamingsidor som är lagliga, och har rättigheten att sända den fotboll som du vill se online. 

När det kommer till de sajter som kombinerat odds- och live streaming så har de rättigheterna som krävs. Istället för att ta betalt direkt för att du vill se fotboll, så erbjuder de dig att använda dig av betting. Det innebär att du inte betalar in till tjänsterna för att kunna se fotboll online. Istället ger de dig en chans att vinna pengar samtidigt som du njuter av de fotbollsmatcherna du allra helst vill se. 

Det finns däremot undantag för tjänster som erbjuder gratis fotboll live streaming. SVTplay är en av de sidor på nätet som erbjuder dig att kunna streama fotboll utan kostnad. Detta med anledning att SVT är public service i Sverige, och erbjuder allt på sin sajt helt gratis. 

Det är däremot viktigt att du viktigt att du håller dig undan för de sajter som erbjuder olaglig fotboll streaming. Dessa sajter tjänar nämligen pengar på att sno sändningar som de inte har rättigheter att visa. Det är dels olaglig för dig att kolla fotboll online på detta viset, samtidigt som du stödjer en inte tillåten organisation. 

Dessutom kan flera av dessa sändningar vara fyllda med spam, jobbig reklam, eller virus som kan skada din dator. 

fotboll på tv

TV eller stream?

Många åsikter går i sär när man diskuterar om det är bäst att följa fotboll via stream, eller på TV. Vi tycker oss se både för- och nackdelar med att använda sig av de två olika knepen. 

Se fotboll på TV

 • +  Du kan snabbt få igång den match som sänds
 • +  Du ser fotbollsmatchen på en större skärm 
 • +  Du behöver oftast inte oroa dig över internetsanslutning
 • -  Utbudet är oftast begränsat
 • -  Du har en bestämd plats där du måste befinna dig

Se fotboll via stream

 • + Större utbud av matcher & ligor
 • + Du kan se fotboll vart du än är
 • + Du kan använda dig av den enhet som du anser är bäst
 • + Reducerad reklam
 • -  Beroende av bra internetuppkoppling

sveriges landslag

Streama i HD

De allra flesta sajterna som tillhandhåller dig med fotboll streams online är med HD-kvalité. Det innebär att du kan kolla fotboll med bästa möjligt kvalité på din bild. 

Att erbjuda fotboll i HD är något som flera sajter, och streamingstjänster hjälper dig med. Det har blivit allt mer till en standard att sända fotboll med den tänkbart bästa kvalitén. Detta i takt med att internetanslutningen i Sverige bara blir bättre. 

Att streama fotboll i HD drar förvisso ganska mycket internet. Däremot är det något som de allra flesta i Sverige kan göra om de är anslutna till ett fast nätverk. I många fall så kan du även dra ner kvalitéen på både ljud och bild om du skulle få problem med att ditt internet inte riktigt hänger med. 

Alla de större sajterna som vi rekommenderar här på vår sida har mycket god kvalité. Det innebär att vi inte har mycket att klaga på gällande bild och ljud när vi tar del av den live streaming som erbjuds hos bet365, Cmore, Viaplay m.m. 

real madrid vs atletico madrid

Stream sidor vi tycker är bra

Avslutningsvis så vill vi sammanställa alla de sidor och tjänster som erbjuder live streaming. Dessa sajter är de som vi själva använder för att kunna streama fotboll online. Alla de tjänster som följer här nedanför är inte gratis, däremot har de lösningarna som täcker upp all tänkbar fotboll du vill se. 

Vi rekommenderar dig att kolla upp de bra stream sidor enligt vårt tycke. Detta för att se vart du kan sända de fotbollsmatcherna som du vill se. 

 • SVTplay
 • TV4play
 • Cmore
 • Viaplay
 • Bet365
 • Unibet
 • LeoVegas
 • Dplay
 • Eurosport Player
 • Betfair

Har du fler tips på tjänster och sidor med bra fotboll streams så välkomnar vi alla förslag. Hör gärna av dig till vår redaktion för att tipsa oss om vart du streamar fotboll online!

 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Speedybet