fotboll live stream
Blog

Hitta bäst live streams för Allsvenskan, La Liga & Serie A. Vi guidar snabbt till populära streamingstjänster på nätet!

Hur man streamar fotboll i Sverige

Vad sägs om att kunna streama fotboll gratis online? Inte helt illa va? Det är precis det du kan göra med vår hjälp. Här listar vi flera sidor som hela tiden uppdaterar dig med fotboll streams från stora ligor i Europa. Kolla in våra tips innan du kan börja ta hjälp av live streaming för att kolla på fotbollsmatcher på nätet. 

Under ett helt år så kommer mycket fotboll att sändas gratis från t.ex. SVT. Det finns även streaming- & bettingsidor online som kan hjälpa dig. Hos t.ex. Unibet & bet365 så kan du titta på fotboll stream, vilket innebär att du ser matcherna helt live.

Att använda sig fotboll streaming i Sverige är väldigt vanligt. Allt fler människor har börjat se fördelarna med att kunna få fotboll streams direkt i sin mobil eller dator.

Detta förutsatt att du är en aktiv spelare som gärna spelar på odds samtidigt som du kan titta på fotbollsmatcher online. Detta visar du genom att ha pengar på ditt konto, och spela på odds som de flesta andra spelarena. Sedan kommer du att få mängder av fotboll live streams att kunna välja mellan. 

Gratis streamsidor
Streamsida Utbud Ligor Bonus Gå vidare
bet365 logotyp Fotboll, ishockey, tennis m.m La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga m.m. - Streama nu!
leo vegas logotyp Fotboll, ishockey, tennis m.m La Liga, Seria A, Europa League kval m.m. 100 % upp till 1000 kr
+ 200 kr gratis spel
Streama nu!
betfair logotyp Fotboll, ishockey, tennis m.m La Liga, Serie A, Bundesliga, m.m. 100 % upp till 2000 kr Streama nu!

streama fotboll

Streama fotboll live

I Sverige så ligger självklart mycket fokus på att kunna Allsvenskan live streaming. De senare åren har intresset, och publiken ökat generellt för att se Allsvenskan. Allt fler människor i Sverige tar sig till arenorna för att kunna se matchen live.

Vi rekommenderar självklart alltid att uppleva fotboll, och Allsvenskan på plats. Däremot kan i många fall resan vara för lång, vädret är dåligt, eller du hinner inte vara plats. Då kan en live stream av Allsvensk fotboll vara perfekt för dig. Då får du chansen att själv välja vart du vill njuta av matchen du valt att streama.

I Sverige så är det inte möjligt att streama fotboll gratis från Allsvenskan. Det är nämligen CMore som sitter inne med rättigheter för att direktsända & visa matcherna online. Att streama gratis är inte möjligt hos CMore som erbjuder dig att starta ett konto, och betala avgifter för att streama Allsvenskan, och annan fotboll som de har i sin tablå.

Om du däremot befinner dig utomlands så kan du streama fotboll från Sverige. Hos Bet365 så sänder de nämligen Allsvenskan till andra länder, men är du i Sverige, och har en svensk IP-adress så är detta inte möjligt. Det finns även ett krav som innebär att du behöver ha pengar på ditt spelkonto, eller nyligen lagt ett spel. Ett inaktivt spelkonto har inte tillgång till att live streama sport. 

Är fotboll streaming gratis?

Det är många i Sverige som självklart letar efter fotboll live streams som är gratis. Det är i vissa fall gratis att starta fotboll streams på nätet, beroende på vilken kanal eller streamtjänst som visar din match. Om vi tar SVT som exempel så väljer de alltid att streama fotboll gratis. Deras utbud kan flera gånger bestå av matcher som är mycket intressanta för hela svenska folket. 

På senare år så har det blivit vanligare att andra aktörer köper upp rättigheterna att sända fotboll på nätet. Det kan då handla om ViaPlay eller Cmore som väljer att visa det bästa av t.ex. Allsvenskan och Premier League. Här är det inte gratis att streama fotboll. Där behöver du ett konto som du betalar in på för att få tillgång till sändningarna. 

Som vi tidigare nämnt så är det möjligt att streama fotboll med bet365 eller någon annan bettingsida. Allt fler oddssajter har valt att börja sända fotboll direkt. Detta är ett utmärkt läge för dig att kunna streama gratis. Notera dock att det inte är gratis att se fotboll streams om du inte har pengar på kontot. Däremot kan du använda pengarna för att spela på betting, samtidigt som du gratis kan streama fotboll online.

Det är även möjligt att streama fotboll gratis med hjälp av SVTplay. Det är en streamtjänst som aldrig tar betalt för dig som befinner dig inom Sveriges gränser. Detta för att tjänsten ingår i public service, och är därmed gratis för alla att använda sig av. 

Det händer även att TV4 kan erbjuda dig att streama fotboll live & gratis. Detta är däremot inte lika vanligt, och brukar främst innehålla matcher som är av ett lägre intresse. 

ligor fotboll europa

Alla ligor på TV & fotboll streams

Det är naturligtvis inte bara i Allsvenskan som du kan streama fotboll ifrån Bet365 (med pengar på kontot & IP begränsad). Ute på nätet hittar vi streamingsidor som har matcher från Europa, och hela världen. Det innebär att du kan enkelt och gratis streama matcher från La Liga, Serie ABundesliga och mycket mer.

Att kunna streama fotboll live från hela världen är perfekt. Du slipper att betala extra mycket pengar på dyra tv-paket, och du kan själv välja exakt vilka matcher du vill se. Nedanför så hittar du vilka ligor du kan streama hos våra streamtjänster.

Fotboll streams
Land Liga Se inom Sverige Gå vidare
Sverige Allsvenskan Ja cmore logotyp
Sverige Superettan Ja cmore logotyp
Spanien La Liga Ja bet365 logotyp
Italien Serie A Ja bet365 logotyp
Tyskland Bundesliga Ja bet365 logotyp
England Premier League Ja viaplay logotyp
England Championship Ja bet365 logotyp
Internationell Champions League Ja viaplay logotyp
Internationell Europa League Ja viaplay logotyp
Frankrike Ligue 1 Ja bet365 logotyp
Holland Eredvisie Ja bet365 logotyp
Danmark Superligan Ja bet365 logotyp
Turkiet Superlig Ja bet365 logotyp

*Att se fotboll från Unibet kräver att du är en aktiv spelare som spelar på sportsbooking & har pengar på ditt spelkonto.

Vi tror att du blir nöjd med alla de alternativ av live streams som finns inne hos våra streamingtjänster online. Välj och vraka bland alla fotboll streams och hitta de matcher som du allra helst vill se på nätet direkt!

streama premier league

Fotboll live streaming

Den snabbt växande teknologin har skapat möjligheter för alla människor att se fotboll live med hjälp av en stream. Detta har hjälpt många människor i Sverige att kunna följa sina favoritlag i världens hetaste fotbollsligor. Det finns betaltjänster för livestream hos bettingsajter, eller olagliga streams.

Vi kommer nedanför att förklara dessa tre begrepp. Det kommer garanterat att hjälpa dig till bäst stream, efter dina önskemål på kortast tid. Det finns även chans att du hittar fotboll streaming i HDDet ger dig en bättre upplevelse, med riktigt bra bild. 

Streams hos bettingsajter

Flera bettingsajter online erbjuder dig att kunna streama fotboll på nätet. Detta är en funktion som Bet365 och Unibet har valt att satsa hårt på. De vill naturligtvis att sina kunder ska komma så nära sportupplevelsen som möjligt. De erbjuder även fotbollsstreams av anledningen att du ska kunna livebetta.

Du kan då betta på matchen, samtidigt som du ser matchen live. Vilket är en typ av spelande som verkligen har blivit populärt ute på nätet. Där kan du kombinera att både se matchen, och sedan kunna tjäna pengar på betting. 

Det är viktigt att du noterar att streams inne hos Bet365 endast är till för aktiva spelare. Det innebär att du Bet365 måste se att du har för avsikt att spela på deras bettingsida. Därför finns ett krav på att ditt spelkonto behöver vara laddat med pengar, eller att nyligen lagt ett spel i bland deras sportsbooking.

gratis streams

Köpa fotboll streams

Det är inte alltid det finns en laglig väg för dig att streama fotboll gratis. Det finns de olika typer av streams som du kan köpa. Det kan variera ganska kraftigt mellan priser på de olika matcherna som finns. Det finns både alternativ där du köper en månadsprenumeranten eller bara en enskild match.

I Sverige är det t.ex. vanligt att CMore sänder matcher från Allsvenskan. Denna tjänst är kostsam, men i många kunders ögon värt det. Tjänsten låter dig nämligen att streama fotboll på nätet, eller se Allsvenskans matcher i din TV.

På liknande sätt som CMore erbjuder matcher från Allsvenskan, så erbjuder ViaPlay matcher från t.ex. Premier League eller La Liga. Att köpa livestreams är vanligast när du endast vill se en enskild match.

mobil streams

Att kolla på olagliga livestreams för fotboll och andra sporter är inte bara brottsligt. Många av dessa sajter har massor av reklam, oftast dålig kvalité, och risk för virus på din dator. Vi rekommenderar dig därför att ta del av livestreams hos Bet365 eller Unibet istället.

Via TV eller mobil?

Genom att använda sig av online streams så kan du själv välja vart du vill se dina matcher. Ibland kan det vara smart att streama fotboll på TV för att få så bra bild som det bara är möjligt. Det finns även andra tillfällen då det istället passar sig bättre att kolla fotboll i mobilen eller i din surfplatta.

Många i Sverige har märkt av skillnaden mellan att kunna streama fotboll, i jämförelse med att ha en TV-kanal som visar matchen. Du kan i flera fall pausa din match, och även se egna repriser om du väljer att streama matchen.

För att läsa mer om hur du kan streama live fotboll i mobil & surfplatta så kan du klicka dig vidare från länken.

Bra sidor för streaming

Det finns flera anledningar för dig att leta bland streamingtjänster & stream sidor andra sajter för att hitta fotboll livestreams. Vi på Sportal.se försöker att vara en hjälp för dig som letar efter dina matcher. Vi guidar dig då till streaming sidor på nätet som kan ge dig fotboll. Genom att endast ha ett konto hos dessa sajter så kan du direkt sätta igång med att se live streamad fotboll online.

Vi har endast tips på streamingsajter som vi själva tycker är bra och pålitliga. Några av dem låter dig att streama fotboll, samtidigt som andra lägger till en kostnad för dig.

Vi tipsar endast om streamingtjänster som är lagliga, och du hittar de här nedanför.

Inte bara fotboll!

Skulle du vara intresserad av att se andra sporter på nätet? Då går det självklart bra att hitta streama till massor av andra sporter. Det kan då vara populärt att leta efter streams inom ishockey, tennis, handboll, innebandy och mycket mer.

Det finns en stor efterfrågan om att kunna streama sport i direktsändning. En stor efterfrågan brukar vara det som till slut ligger till grund i beslut som bettingsajter och streams gör. Därför kan du nu enkelt och snabbt streama events från de sporter du är som mest intresserad av. Trots att fotboll är den sport som flest letar streams till, så finns det gott om annan sport att njuta av!

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

bet365 Bet365 Live Odds
1. Gå till bet365
2. Hitta matchen
3. Satsa live
GÅ TILL BET365