Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 jul, 2018

Trelleborg – Hammarby: Live stream, inför matchen & laguppställning

Hammarby vann sin senaste match, och kommer att vilja fortsätta på den inslagna vägen ikväll. Trelleborg däremot har fyra raka utan seger. Läs vår införrapport med troliga startelvor, hur du gör för att streama matchen och mycket mer.

Streama Trelleborg – Hammarby

Vill du se Trelleborg – Hammarby, men saknar biljett och rätt tv-kanal, är det enklaste sättet precis som med de flesta allsvenska matcher: nämligen att streama från Cmore.

Har du inte ett konto är det superlätt att skaffa ett. Gå bara till Cmore.se och följ stegen för att komma igång!

Som vanligt går det också att se streamen från dator, mobil eller surfplatta, så länge du har Cmores app. Gå in på sidan och titta på Trelleborg – Hammarby direkt!

  • Match: Trelleborg – Hammarby, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 30 juli, 19:00
  • Arena: Vångavallen
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, Trelleborg

Johansson
Brannefalk – Blomqvist – Palander – Tideman
Hörberg – Ohlsson – Nilsson – Pode
Hümmet – Jovanovic

Skador: Anton Tideman, Erik Andersson, Mattias Håkansson, Oscar Johansson, Salif Camara Jönsson
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Hammarby

Wiland
Sandberg – Fenger – Paulsen – Borges
Junior – Andersen
Svendsen – Tankovic – Hamad
Djurdjic

Skador: Imad Khalili
Avstängningar: –

Hammarby tillbaka på vinnande bana

Efter en period med fyra raka matcher utan seger, vann Hammarby mot Dalkurd med hela 4-1 senast. Anfallaren Nikola Djurdjic stod för två av målen.

Hammarby ligger för tillfället på andra plats i tabellen med 30 poäng, 6 pinnar bakom AIK. Hammarby har dock två matcher mindre spelade.

Mot Dalkurd startade Björn Paulsen som högerback då Simon Sandberg inledde på bänken. Till dagens match väntar vi oss dock att Paulsen kliver tillbaka in i mittlåset på bekonstnad av David Fällman, och att Sandberg återtar sin plats till höger i försvaret.

Trelleborg har det tufft just nu, och har av de fyra senaste matcherna torskat tre, varav två med hela 4-1. Laget ligger på kvalplats, men avancerar upp på säker mark vid seger ikväll.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar