Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 29 aug, 2018

Streama Trelleborg – IFK Norrköping: Se matchen via live stream

Trelleborgs FF tar emot IFK Norrköping på Vångavallen, i fredagens enda allsvenska match. TFF kämpar i bottenstriden, medan Norrköping slåss om guldet. Läs om startelvor, skador, avstängningar och live stream.

Streama Trelleborg – Norrköping

Du som vill se Trelleborg – IFK Norrköping kan göra det utan problem. Du behöver ett konto på CMore, och sedan paketet CMore All Sport. Det kostar 399 kronor i månaden. Det ger dig tillgång till att se alla matcher från Allsvenskan.

CMore erbjuder också abonnemanget CMore Mycket Sport, där man kan se en utvald allsvensk match varje dag. CMore väljer ut den match som väntas ha störst intresse.

Ett annat sätt att titta på Trelleborg – IFK Norrköping på CMore är att köpa en matchbiljett till just denna match, vilket är en engångskostnad på 199 kronor.

  • Match: Trelleborgs FF – IFK Norrköping, Allsvenskan
  • Datum & tid: Fredag 31 augusti 19:00
  • Arena: Vångavallen, Trelleborg
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trelleborgs formsvacka är djupare än djup

Trelleborg har inte haft de roligaste månaderna på sistone. Laget radar upp förluster i Allsvenskan 2018 och det börjar bli riktigt kritiskt för Skånelaget. Senast laget vann en match var i maj – ofattbart men sant. Inte ens när laget fick möta Division 2-motstånd i Svenska Cupen, Hässleholms IF, lyckades man vinna.

IFK Norrköping såg ut att låta guldchansen springa ifrån dem, när laget var på väg att förlora mot IFK Göteborg i måndags. Några gyllene övertidsminuter gjorde dock att man lyckades gå från underläge 0-1 till seger med 2-1, sedan David Moberg Karlsson och Kasper Larsen båda gjort mål när matchklockan passerat 90 minuter.

Norrköping har alltjämt 7 poäng upp till AIK på förstaplatsen, vilket kanske kan låta som rätt mycket. Vi ska dock komma ihåg att AIK i sina tre kommande matcher möter BK Häcken, Norrköping och Hammarby. Tre matcher där de mycket väl kan tappa en handfull poäng.

Speltips

Att spela på Trelleborg när de är i den formen de är just nu känns nästan som att kasta pengar i sjön. Vi tror givetvis att Norrköping vinner denna match, och spelar den raka 2:an till oddset 1.40 gånger pengarna.

  • Tips: IFK Norrköping vinner matchen
  • Odds: 1.40, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar