Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 okt, 2019

Streama Östersund – Hammarby: Titta på TV & live stream

Östersund tar emot Hammarby på Jämtkraft Arena. Här visar vi hur du gör för att streama matchen live på nätet.

Det återstår endast två omgångar av Allsvenskan, och för Östersund men inte minst för Hammarby står mycket på spel. Östersund slåss för nytt kontrakt, och Hammarby jagar SM-guldet. Många kommer att vilja streama Östersund – Hammarby, och se när lagen gör upp.

Vi visar dig hur du hittar din ÖFK – HIF live stream, för att se sammandrabbningen.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streama Östersund – Hammarby

För att hitta din livesändning av Östersund – Hammarby måste du först och främst ta reda på vilka som sitter på sändningsrättigheterna. Svaret på den frågan är CMore.

Gå in på cmore.se, skapa ett konto och välj abonnemanget C More All Sport för 349 kronor per månad. Då kan du se Allsvenskan direktsänt på internet.

I studion sitter supertrion Lasse Granqvist, Alexander Axén och Olof Lundh. De som kommenterar spektaklet är Daniel Kristiansson och Jon Persson.

Det är möjligt att streama Östersund – Hammarby från valfri plattform.

  • 1. Gå in på cmore.se
  • 2. Skapa konto och signera för abonnemanget ”C More All Sport”
  • 3. Titta på Östersund – Hammarby

Titta på Östersund – Hammarby på TV

Utöver att leta rätt på en Östersund – Hammarby live stream finns även möjligheten att se matchen på TV. Kanalen som sänder matchen är C More Fotboll.

Om du råkar sakna kanalen som visar matchen, kan du trots allt titta på Östersund – Hammarby på TV ändå. Detta genom att koppla din live stream från dator, mobil eller surfplatta till TV med hjälp av till exempel Chromecast eller HDMI-kabel.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 17:30

Inför matchen

Hammarby har gått som tåget sedan i somras, och har vunnit 13 av sina 15 senaste matcher. Men det har inte räckt till förstaplatsen, då Djurgården – med god hjälp av domsluten – fortsatt vinna även de.

Hur som helst finns fortfarande möjligheten för Hammarby att vinna SM-guldet. För att göra det krävs att Djurgården förlorar mot antingen Örebro eller Norrköping, alternativt tappar poäng i båda matcherna.

Östersund vann sin senaste match, mot Sirius, och har nu fått lite andrum i botten. Fem poäng ned till kvalplats, medan direkt nedflyttning är totalt avskrivet.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar