Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 jun, 2020

Streama IFK Norrköping – Kalmar FF: Se matchen via live stream

Allsvenskan drar igång! IFK Norrköping ställs emot Kalmar FF på Östgötaporten.

Streama IFK Norrköping – Kalmar FF

Det är enkelt att streama IFK Norrköping – Kalmar FF online. Allt du behöver göra för att se matchen på nätet är att skaffa ett konto på Eurosport Player.

Kontot på Eurosport Player kostar dig 349 kronor per månad, och det gör att du kan titta på alla matcher från Allsvenskan live. Du kan bland annat streama Örebro – AIK live eller hitta en Hammarby – Östersund stream. Det går även att titta på IFK Göteborg – Elfsborg eller se en sändning av Sirius – Djurgården. Vi kan tänka oss att många kommer att vilja se så mycket svensk fotboll de bara kan, nu när möjligheten äntligen ges.

Bilden och ljudet på Eurosport Players sändningar från Allsvenskan väntas hålla hög kvalitet. Vi tror därför att du kan se din IFK Norrköping – Kalmar FF live stream utan komplikationer.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

  • Match: IFK Norrköping – Kalmar FF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 14 juni, 14:30
  • Arena: Östgötaporten, Norrköping
  • Stream: Dplay

Titta på IFK Norrköping – Kalmar FF på TV

Föredrar du att titta på Norrköping – Kalmar framför TV:n? Än så länge har inte Discovery offentliggjort vilken kanal de kommer att sända matchen på, men det visar sig med största sannolikhet. Kolla till TV-tablån i söndagens tidning och se vilken kanal som visar matchen

Hur som helst äger Discovery Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2. Matchen lär sändas i någon av de kanalerna.

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson

Gerson – Castegren – Lauritsen – Telo

Jóhannesson – Fransson – S. Thern

Levi – Nyman – Haksabanovic

Trolig laguppställning, Kalmar FF

Hägg Johansson

Löfvist – V. Elm – Aliti

P. Johansson – Ingelsson – Romário – S. Ring

Errem – Sachpekidis – Fröling

Nanne Bergstrand tillbaka – igen

Nanne Bergstrand är tillbaka för sin fjärde sejour i Kalmar FF. Den rutinerade tränaren har tidigare bland annat tagit upp klubben till Allsvenskan för att några år senare vinna SM-guld, och nu hoppas staden att han ska få tillbaka KFF på god bana igen. Kalmar var nära att åka ur ifjol, men lyckades kvala sig kvar.

Bergstrand kommer till en klubb med svag ekonomi (fast vilka har inte det i dessa tider?) och med ett ungt lag – men där finns potential! Nils Fröling är kanske den mest intressanta av ungtupparna, och han har ryktats vara intressant för självaste Malmö FF. Filip Sachpekidis blev allsvenskans yngsta målskytt någonsin som 16-åring, och även om han inte riktigt fått den utveckling man hoppades på är han fortfarande ung. Svante Ingelsson är inlånad tillbaka från Udinese.

IFK Norrköping har haft en turbulent vinter där tio personer i ledningen sa upp sig inom en kort period, men man har kanske hunnit få ordning på stridigheterna under det långa uppehållet. Truppen är det då inget fel på, särskilt offensivt, utan här osar det av klass. Vi finner bland annat Alexander Fransson, Simon Thern, Christoffer Nyman, Sead Haksabaonvic och Jonathan Levi.

Speltips & odds

Det är aldrig enkelt att tippa en säsongspremiär, då det är svårt att veta var lagen står. Inte blir det enklare av förutsättningarna med framskjuten serie och frånvaro av publik.

I matcher i början av säsongen kan det ibland hända att lagen känner av varandra och spelar lite avvaktande. Vi spelar på att det står oavgjort i paus, till oddset 2.20 gånger insatsen.

  • Tips: Halvtidsresultat: X
  • Odds: 2.20 på Bet365 (Odds hämtat 10:45, 9/6)

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar