Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 23 okt, 2020

Streama Östersund – Hammarby: TV & live stream

På söndag tar Östersunds FK emot Hammarby, i den 25:e omgången av Allsvenskan. Här går vi igenom och visar hur ni gör för att hitta er live stream av matchen 25/10.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Allsvenskan börjar närma sig sitt slut, och nu återstår bara fem omgångar. Eftersom det inte går att se fotboll på plats numera, kommer nog många att försöka hitta en Östersund – Hammarby live stream för att se matchen online. I den här artikeln försöker vi hjälpa er att se matchen på nätet.

Häng med här och se hur ni gör för att titta på matchen lagen emellan på internet.

Streama Östersunds FK – Hammarby

Från i år och några år framåt är det Discovery som sitter på rättigheterna att visa fotboll från Allsvenskan. De kommer under den här perioden att sända alla matcher från Sveriges högsta liga både på internet och på sina TV-kanaler. Det är därför via dem du kommer att kunna streama Östersunds FK – Hammarby.

Vad gäller sändningen på internet är det tjänsten Dplay som matcherna pumpas ut på. För att kunna titta på matchen där måste du signera för ett så kallat totalkonto, vilket är deras enda abonnemang som ger tillgång till att se Allsvenskan. Det kostar 349 kr/månad utan bindningstid, eller 299 kr/månad om du väljer att binda dig i ett år. Binder ni er för ett år kan ni se fotboll över lång tid.

Alexander Axén är Discoverys stora värvning när det kommer till experter, eller ”tyckare”, som Axén själv säger. Han har hämtats från CMore och är väldigt populär bland tittarna.

Bilden och ljudet på Dplays sändningar håller hög kvalitet, och du kan se din Östersund – Hammarby stream från valfri enhet.

  • Match: Östersunds FK – Hammarby IF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 25 oktober, 14:30
  • Arena: Jämtkraft Arena, Östersund
  • Stream: Dplay

Titta på Östersunds FK – Hammarby på TV

Faktum är att Kanal 5 kommer att direktsända Östersund – Hammarby. De kanaler Discovery brukar sända sport på är Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2.

Discovery visar inte alltför många matcher i TV. Detta antagligen eftersom Discovery vill att så många som möjligt köper deras streamingtjänst Dplay. Men just denna match kan du se.

Hur som helst kan du som har ett Dplay-konto även välja att koppla din stream av Östersund – Hammarby från valfri plattform till TV-skärmen, så länge du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

Inför matchen

Hammarby hade ett fantastiskt fjolår, åtminstone under hösten. Man vann de åtta avslutande omgångarna, och hade det inte varit för den katastrofala starten eller för en del otur med domslut hade man tagit sitt första SM-guld sedan 2001, och blott andra totalt.

Östersunds FK hade ett desto sämre fjolår. Klubben har präglats av stora ekonomiska oklarheter, och än har inte situationen klarnat.

I år har Östersund hur som helst fått ordning på resultaten på planen, till stor del tack vare tränaren Amir Azrafshan. Tränaren kommer direkt från Division 4 och har genast fått ordning på laget. Hammarby har haft det tuffare, men hoppet om topp tre lever än.

Fler matcher i Allsvenskan

ahmed qasem byter till irak
allsvenskan
Elfsborgs mittfältare Ahmed Qasem har kontaktas av Iraks fotbollsförbund samt förbundskapten Jesús Casas. Enligt uppgifter har han bestämt sig för att byta till Iraks landslag.
19 december, 2023
allsvenskan
Titta på Malmö - Elfsborg stream eller via TV. Hitta sida som visar matchen eller TV som kommer sända finalen av Allsvenskan 2023.
19 november, 2023
aik dif stream tv
allsvenskan
Se hur ni kan live streama AIK - Djurgården, när lagen möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag den 24 september.
19 september, 2023

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar