Streama Hammarby - Östersund: TV & live stream

På söndag tar Hammarby emot Östersunds FK, i premiäromgången av Allsvenskan. Här går vi igenom och visar hur ni gör för att hitta er live stream av matchen 16/6.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det är äntligen dags för Allsvenskan att sparka igång Allsvenskan 2020, efter att serien tvingats flyttas fram drygt två månader på grund av coronapandemin. Eftersom det inte går att se fotboll på plats numera, kommer nog många att försöka hitta en Hammarby – Östersund live stream för att se matchen online. I den här artikeln försöker vi hjälpa er att se matchen på nätet.

Häng med här och se hur ni gör för att titta på matchen lagen emellan på internet.

Streama Hammarby – Östersunds FK

Från i år och några år framåt är det Discovery som sitter på rättigheterna att visa fotboll från Allsvenskan. De kommer under den här perioden att sända alla matcher från Sveriges högsta liga både på internet och på sina TV-kanaler. Det är därför via dem du kommer att kunna streama Hammarby – Östersunds FK.

Vad gäller sändningen på internet är det tjänsten Dplay som matcherna pumpas ut på. För att kunna titta på matchen där måste du signera för ett så kallat totalkonto, vilket är deras enda abonnemang som ger tillgång till att se Allsvenskan. Det kostar 349 kr/månad utan bindningstid, eller 299 kr/månad om du väljer att binda dig i ett år. Binder ni er för ett år kan ni se fotboll över lång tid.

Alexander Axén är Discoverys stora värvning när det kommer till experter, eller ”tyckare”, som Axén själv säger. Han har hämtats från CMore och är väldigt populär bland tittarna.

Bilden och ljudet på Dplays sändningar håller hög kvalitet, och du kan se din Hammarby – Östersund stream från valfri enhet.

  • Match: Hammarby IF – Östersunds FK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 14 juni, 17:30
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Stream: Dplay

Titta på Hammarby – Östersunds FK på TV

Än så länge har inte Discovery offentliggjort vilken, om någon, TV-kanal som kommer att direktsända Hammarby – Östersund. De kanaler Discovery brukar sända sport på är Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2.

Det verkar som att matchen inte kommer att TV-sändas. Detta antagligen eftersom Discovery vill att så många som möjligt köper deras streamingtjänst Dplay.

Hur som helst kan du som har ett Dplay-konto koppla din stream av Hammarby – Östersund från valfri plattform till TV-skärmen, så länge du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

Se fler matcher i Allsvenskans omgång 1

Inför matchen

Hammarby hade ett fantastiskt fjolår, åtminstone under hösten. Man vann de åtta avslutande omgångarna, och hade det inte varit för den katastrofala starten eller för en del otur med domslut hade man tagit sitt första SM-guld sedan 2001, och blott andra totalt.

Östersunds FK hade ett desto sämre fjolår. Klubben har präglats av stora ekonomiska oklarheter, och än har inte situationen klarnat.

Matchen kommer som bekant att spelas utan publik.

Fler matcher i Allsvenskan

IF Elfsborg - IFK Göteborg: Streama Allsvenskan live nu
IF Elfsborg - IFK Göteborg: Streama Allsvenskan live nu
En av många matcher i Allsvenskan som anses vara mer laddade är den mellan IFK Göteborg och IF Elfsborg. Lagen ligger geografiskt väldigt nära varandra.
News icon25 september, 2020
Author iconHampus Johansson
Streama Djurgården - IFK Norrköping: Live stream & TV
Streama Djurgården - IFK Norrköping: Live stream & TV
Hitta din live stream till Djurgårdens match mot IFK Norrköping, söndag 27 september.
News icon25 september, 2020
Author iconHampus Johansson
Streama Falkenberg - Hammarby: Live stream & TV
Streama Falkenberg - Hammarby: Live stream & TV
Live stream till Falkenberg – Hammarby.
News icon23 september, 2020
Author iconHampus Johansson