Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 jun, 2020

Djurgårdens IF – IK Sirius: stream i Allsvenskan

Det är självklart mycket som handlar om Allsvenskan nu, när säsongen äntligen ska börja. I helgen spelas premiärmatcherna, och allra först ut i denna premiäromgång är Sirius – Djurgården. En av matcherna kommer att spelas mellan IK – Djurgårdens IF.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

  • Avspark: Den 14/6-2020, kl. 12:00
  • Arena: Studenternas IP
  • Visas hos: Dplay

För att streama IK Sirius – DIF så kan du använda dig av våra knep. De hjälper dig direkt att få tillgång till fotboll streams från bl.a. Allsvenskan & Superettan.

Varför vi just tipsar om matchen mellan Djurgårdens IF och IK Sirius är för att vi anser att det är en match som lockar stor tv-publik. Inte minst nu när det inte går att titta på matchen från Studenternas IP. Vi visar istället hur ni hittar live streams på nätet mellan Djurgårdens IF och IK Sirius.

DIF – IK Sirius stream

I Sverige är det Discovery som har rättigheterna att låta dig se Djurgårdens IF och IK Sirius. Där kommer du att kunna se matchen direktsänt, med bra bild och skickliga kommentatorer.

Titta på matchen live från valfri plattform. Det är möjligt att se din stream via mobil, surfplatta eller dator.

Titta på Sirus – Djurgården utomlands

Om du befinner dig utomlands kan du snabbt ta dig vidare till Bet365 för att hitta en fotboll live stream i matchen smellan Djurgårdens IF (DIF) – IK Sirius, så klickar du dig vidare till bet365. Där kommer de låta dig att titta på matchen. Det enda du behöver se till är att du har ett spelkonto inne hos denna bookmaker.

Sedan behöver du även göra en insättning på samma spelkonto. De pengar som du sätter in kommer inte att försvinna när du startar din IK Sirus – DIF live stream. Dessa pengar kommer att finnas kvar på ditt spelkonto.

Det är även viktigt att du ser till att du har rätt IP-adress. Med att ha rätt IP-adress innebär att du befinner dig i ett land som inte är blockerat av bet365. I vissa länder så finns det andra aktörer som har köpt upp rättigheterna att visa Allsvenskan.

Det innebär alltså att det inte är möjligt att streama Allsvenskan på bet365 från Sverige. Däremot så går det fint att se matcherna i ett annat land där bet365 tillåter din IP-adress. Det innebär att många svenskar utomlands gynnas av att kunna streama IK Sirius – Djurgårdens IF live online.

Matchen kommer att starta 12:00, den 14/6-2020. Se till att du redan nu ser till att ha ett konto hos bet365 om du är utomlands och vill kunna se matchen. Din livesändning kommer att starta strax innan avsparken slås.

Streama fler matcher

Tips på matchen!

Om du ändå ska streama matchen hos bet365 så kan det vara ett perfekt tillfälle att även betta på matchen. Det kommer garanterat att höja spänningen i matchen. Tänk att du kan se matchen, samtidigt som du spelar om att vinna pengar.

Mer spännande än så tror vi inte att en match kan bli, speciellt inte när det bjuds på en premiärmatch mellan ett av Stockholms största lag, Djurgårdens IF och Uppsalas egna lag IK Sirius.

Här på Sportal så kommer du troligen att kunna läsa mer om vilket resultat som vi kommer att spela på, och vilka odds på IK Sirius – DIF det finns att spela på. Håll dig uppdaterad för att se vad vi kan rekommendera dig.

Fler matcher i Allsvenskan

ahmed qasem byter till irak
allsvenskan
Elfsborgs mittfältare Ahmed Qasem har kontaktas av Iraks fotbollsförbund samt förbundskapten Jesús Casas. Enligt uppgifter har han bestämt sig för att byta till Iraks landslag.
23 december, 2023
allsvenskan
Titta på Malmö - Elfsborg stream eller via TV. Hitta sida som visar matchen eller TV som kommer sända finalen av Allsvenskan 2023.
23 november, 2023
aik dif stream tv
allsvenskan
Se hur ni kan live streama AIK - Djurgården, när lagen möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag den 24 september.
23 september, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar