Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 sep, 2020

IF Elfsborg – IFK Göteborg: Streama Allsvenskan live nu

En av många matcher i Allsvenskan som anses vara mer laddade är den mellan IFK Göteborg och IF Elfsborg. Lagen ligger geografiskt väldigt nära varandra, och visst finns en liten rivalitet mellan dessa två.

Den andra matchen mellan IFK Göteborg – IF Elfsborg i Allsvenskan 2020 spelas på söndag den 27/9. Då kommer nämligen lagen kriga om viktiga poäng i tabellen.

Se till att du inte missar matchen, utan att du redan har klart för dig om hur du kan se IFK Göteborg – IF Elfsborg live stream i Allsvenskan. Här kommer vi tipsa om knep som hjälper dig att streama fotboll från Sverige.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

  • Avspark: Den 27/9, kl. 17:30
  • Arena: Borås Arena
  • Visas hos: Dplay

Så streamar du matchen

Du behöver skaffa ett ”Total”-paket på Dplay för att kunna streama sport och fotboll från några av de bästa ligorna i Sverige. Ett totalkonto kommer nämligen låta dig se alla matcher i Allsvenskan och Superettan.

Det innebär självklart att matchen mellan IFK Göteborg och IF Elfsborg kommer att ingå bland alla live streams.

Så hur kan du få ett totalkoto hos Dplay? Jo, du tar dig till dplay.se och registrerar dig. I samband med registeringen väljer du vilken typ av konto du vill signera för. Det är endast totalkontot som tillåter dig att streama Allsvenskan, och priset för detta abonnemang är 349 kr/månad.

Massor av sport direkt i din dator & mobil

Det finns självklart många fördelar med att ha ett konto redo inne hos Dplay. Det låter dig inte bara få tillgång till Allsvenskan live streams, utan även fotboll från Superettan.

Inne hos Dplay kommer du nämligen kunna streama massor av fotboll från Allsvenskan. Bland annat finns härliga matcher som till exempel dagens match mellan IFK Göteborg och IF Elfsborg.

Snabbt om matchen

Vi väntar oss att se ett hungrigt IFK Göteborg, precis som förra säsongen. Då spelade göteborgarna riktigt bra, och för första gången på länge var man åtminstone nära någon form av toppstrid. Visserligen har den här säsongen varit väldigt svag, men Roland Nilsson har kommit in nu och väntas föra in en positiv effekt på laget.

IF Elfsborg har haft flera ganska tunga säsonger och räknas med bland de lag som ligger i mitten av tabellen. De flesta tippar Elfsborg som 8:a, bakom de sju starka lagen men ”bäst av resten”.

Om vi skulle lägga ett speltips om vilket lag som vinner matchen så tror vi på IFK Göteborg. De spelar på hemmaplan och är dessutom ett generellt sett starkare lag. Dessutom tror vi att IFK Göteborg har mersmak efter fjolårets härliga säsong.

Speltips

EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar