Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 jun, 2020

Streama AIK – Örebro SK: Se matchen via live stream

Örebro SK möter AIK på Friends Arena, i en Allsvenskans första omgång. Läs allt inför matchen.

Streama Örebro – AIK live

Vill du streama Örebro – AIK live? Det är väldigt enkelt att titta på matchen online, och nedan går vi igenom hur du går till väga för att se den på det sättet.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

  • Match: Örebro SK – AIK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 14 juni, 17:30
  • Arena: Behrn Arena, Örebro
  • Stream: Dplay

Det går att se Örebro – AIK live stream på Dplay, då det är den tjänsten som sitter på rättigheterna att visa matchen direkt i Sverige. Skapa ditt konto och se matchen live!

Bildkvaliteten på sändningen är mycket bra, och kommentatorerna är om möjligt ännu bättre. Se och njut!

Titta på Örebro – AIK på TV

Vill du bestämt se Örebro – AIK på TV? Vilken kanal du ska titta på är ännu inte bestämt, då det inte är offentliggjort var matchen visas. När det klargörs kan ni gå in på kanalen och se matchen live.

Saknar du den kanal som visar matchen kan du koppla sändningen från ditt Dplay-konto till Tv:n med hjälp av HDMI-kabel eller annat hjälpmedel.

Trolig laguppställning, Örebro

O. Jansson
Björnkvist – A. Brorsson – Almebäck – Wright
Bertilsson – Mårtensson – Gerzic – M. Broberg
Besara – Lahne

Skador: –
Avstängningar:

Trolig laguppställning, AIK

Haugaard
Granli – P. Karlsson – Mets
Lundström – S. Larsson – Adu – Ofori
P. Abraham – Ylätupa
Goitom

Skador: Nabil Bahoui, Erick Otieno (osäker)
Avstängningar: –

Nytt, offensivt AIK

Äntligen är den svenska fotbollen tillbaka, och på söndag inleds Allsvenskan. Örebro tar emot AIK, och alla är vi spända över att se var lagen står efter en väldigt lång försäsong – till och med med svenska mått mätt!

Örebro presenterade nyligen en riktig klassvärvning, i form av hemvändaren Nahir Besara. Besara gjorde ett par riktigt bra säsonger i Allsvenskan innan han gick utomlands till Saudiarabien och sedermera Cypern. Enligt honom själv är han till och med en bättre spelare idag än när han lämnade Sverige.

Intressant blir även att se Jack Lahne, som på nytt är utlånad till en allsvensk klubb. Ifjol blev det knappast någon succé i AIK, men kanske gör han det bättre mot AIK?

Om det finns lag som gynnats av att Allsvenskan tvingats flyttas fram är AIK ett av dem. Stjärnan Nabil Bahoui – landslagsklass i sina bästa stunder – har nu hunnit komma en god bit i rehabiliteringen av korsbandsskadan. Än så länge är han inte redo för spel, men han siktar på comeback redan till derbyt mot Hammarby den 21 juni.

Förutom att man snart har Bahoui tillbaka har Norling hunnit jobba mer med lagets nya spelsätt, även om det visserligen inte alltid gått att träna och än mindre att spela träningsmatcher.

Under försäsongen har AIK spelat en hel del 3-4-3/3-4-2-1, och man ska ha blivit inspirerad av Atalanta. Gian Piero Gasperini har under de senaste åren med tunt material lyckats bygga ett oerhört starkt och offensivt spelande lag, och nu ska alltså det defensiva AIK vara ett minne blott.

Speltips

Premiärer är alltid svårtippade, och inte blir det enklare av att säsongsstarten skjutits upp med två och en halv månad, att publik saknas och av att Rikard Norling kastar om allt som spelmässigt definierat AIK under de två senaste åren.

Om det ligger någonting i att AIK ska spela som Atalanta vet vi åtminstone en sak: det kommer att göras mål, och det kommer att göras gott om mål. Vi spelar över 2,5 mål till det generösa oddset 2.10 gånger pengarna. Det finner ni på Bet365.

  • Tips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2.10 på Bet365 (Odds hämtat 13:30, 8/6)

Gå gärna in och läs om den hatade brasilianske målvakten Moacir Barbosa och den genialiske galningen Antonio Cassanos liv och karriär!

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar