Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 aug, 2019

Streama IFK Göteborg – Falkenbergs FF: Se matchen via live stream

Många kommer att vilja titta när IFK Göteborg spelar mot Falkenberg i Allsvenskan. Vi visar hur ni kan se matchen online via live stream. Avspark 19:00 måndag kväll!

Allsvenskans 19:e omgång ska avslutas, och en av matcherna som återstår är att få se IFK Göteborg – Falkenberg på Gamla Ullevi. I den här artikeln ska ni få reda på hur ni gör för att streama ödesmötet. Det går nämligen att titta på matchen online.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på IFK Göteborg – Falkenberg på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama IFK Göteborg – Falkenbergs FF

För att streama IFK Göteborg – Falkenbergs FF live behöver du ett konto på CMore, då det är den tjänst som sitter på rättigheterna att visa Allsvenskan i Sverige. Skaffa ditt konto och se matchen live på nätet.

På CMore kan du se fotboll med hög bild- och ljudkvalitet, och dessutom från vilken plattform du vill. Det går nämligen att se din IFK Göteborg – Falkenberg live stream från dator, mobil eller surfplatta.

Kommentatorerna på CMore håller hög klass och bland namnen som sticker ut finns Lasse Granqvist, Hasse Backe och Anders Andersson. Dessutom sitter Olof Lundh, Alexander Axén med flera i studion och bidrar med sina expertanalyser.

  • 1. Gå in på cmore.se
  • 2. Skapa ett konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på IFK Göteborg – Falkenbergs FF via live stream (avspark 19:00 måndag 12 augusti)

Titta på IFK Göteborg – Falkenberg på TV

Den TV-kanal som visar Göteborg – Falkenberg är Sportkanalen, och där kan du alltså se Blåvitt slåss mot nykomlingarna FFF. Ratta in kanalen, om du har den i ditt utbud, och njut av hyfsad allsvensk fotboll i direktsändning.

Om du inte innehar Sportkanalen går det ändå bra att se matchen på TV såvida du kopplar din Göteborg – Falkenberg live stream från den plattform du har igång livesändningen på till din TV. För att göra det måste du ha en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller Samsung TV.

  • TV-kanal: Sportkanalen
  • Avspark: 19:00

Inför matchen

Ni kan läsa allt inför matchen i vår stora artikel med speltips till matcher i Allsvenskan. Men vi ska ge er ett kort sammandrag även här.

IFK Göteborg kommer till matchen med två nyförvärv – och det är inte vilka namn som helst. Kvalitetsyttermittfältarna Hosam Aiesh och Tobias Sana är båda uttagna i truppen till kvällens match, men de lär inte gå in från start.

Några som däremot kommer att finnas i startelvan är två ungdomsspelare, som gör sina första starter i Allsvenskan någonsin. Vilka dessa två är vet vi inte, för Poya Asbaghi har inte sagt vilka ynglingar han kommer satsa på. Men att det blir minst en försvarare är högst troligt, med tanke på att Göteborg har tre av fyra spelare från ordinarie backlinjen avstängda.

Falkenberg kommer till matchen utan några som helst avstängda spelare.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar