Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 jul, 2019

Streama Häcken – Hammarby: Se matchen via live stream

Se hur ni gör för att streama Häcken – Hammarby live på nätet, när lagen möts i återstarten av Allsvenskan. Vi visar hur ni gör.

Det är enkelt att titta på Häcken – Hammarby, som spelar på måndag kväll 1 juli klockan 19:00. I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta för att se matchen online via live stream.

Scrolla vidare och se hur ni går till väga för att streama Häcken – Hammarby.

Streama fotboll online på nätet

Titta på fotboll och spela på odds från Allsvenskan!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Häcken – Hammarby

För att streama Häcken – Hammarby behöver du ett konto på CMore, då det är där matchen sänds live på nätet. Där visas alla matcher från Allsvenskan, och du kan således se matchen. Sändningen är givetvis live.

Du måste, för att titta på Häcken – Hammarby direkt, ha paketet C More All Sport, som låser upp sändning till hela tjänstens utbud. Det kostar dig 349 kronor i månaden. Det går också att köpa en matchbiljett, som låser upp sändningen till just denna match, för 249 kronor.

Du kan se matchen från valfri plattform.

Titta på Häcken – Hammarby på TV

För att se Häcken – Hammarby på TV är det C More Fotboll som gäller, då det är den kanal som visar matchen. Sändningen går med väldigt bra bildkvalitet och riktigt bra ljud, med skickliga kommentatorer och en duktig studio.

Om du saknar kanalen som visar matchen på TV, det vill säga C More Fotboll, finns et en lösning för dig. Det går nämligen att koppla sändningen från din Häcken – Hammarby live stream från dator, surfplatta eller mobil till TV med hjälp av Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller annat hjälpmedel.

Nedan kan ni se statistik för Häcken och Hammarby i årets allsvenska.

Statistik i Allsvenskan 2019 BK Häcken Hammarby IF
Matcher 12 12
Segrar 6 5
Oavgjorda 3 4
Förluster 3 3
Mål 17 20
Insläppta 10 16
Målskillnad +7 +4
Poäng 21 19
Placering i Allsvenskan 5 7

Inför matchen

Allsvenskans uppehåll är över och omgång 13 har inletts. Två av de fyra lag som ännu inte spelat är Häcken och Hammarby, som nu möts på Bravida Arena. Häcken har en vana av att underprestera mot topplag, och det återstår att se vad laget kan åstadkomma när Hammarby står på andra sidan planhalvan.

Hammarby hade en svängig vår, med bra perioder men även mindre bra perioder. Så gott som hela backlinjen var skadad under slutet av vårsäsongen, men nu är alla utan avstängde Simon Sandberg tillbaka redo för spel.

Vinnaren av matchen – om någon nu vinner – tar mycket viktiga poäng i jakten på topp 3 och Europakval. Häcken vill säkra Europaspel för andra året i rad medan Hammarby inte kvalat till Europa på över tio år.

Om ni vill hitta och läsa speltips till Allsvenskan och bland annat denna match ska ni följa länken. Här kan ni hitta oddsbonusar på nätet.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar