Streama Djurgården - Hammarby: Se matchen via live stream

 • Djurgårdens IF kommer till derbyt med tre raka vinster och vind i ryggen.
 • Hammarby har kryssat sina två senaste matcher.
 • Derbystatistiken för de 16 senaste matcherna lagen emellan är 12-3-1 till Hammarbys fördel.
Vad Djurgårdens IF – Hammarby IF, omgång 14 i Allsvenskan
Var Tele2 Arena, Stockholm
När Söndag 9 augusti, 17:30
Live stream Streama Djurgårdens IF – Hammarby IF

Det är väldigt många som väntas vilja titta på Djurgården – Hammarby, när lagen möts i ett Stockholmsderby på söndag 9/8. I den här texten visar vi er hur ni gör för att hitta en live stream och att på så sätt se matchen online.

Streama Djurgården – Hammarby

Det har återigen blivit dags för Stockholmsderby, då Djurgården och Hammarby möts på Tele2 Arena söndag eftermiddag den 9 september, avspark 17:30. I den här texten går vi igenom hur man bär sig åt för att streama Djurgården – Hammarby online på internet. Vi tittar även igenom möjligheterna att se matchen på TV.

Se hur du gör för att kolla på derbyt direktsänt på nätet!

Djurgården – Hammarby live stream

Det är Discovery som äger rättigheterna att sända Allsvenskan i Sverige, och därför är det deras tjänster du måste leta runt bland för att kunna se matchen på nätet. När det gäller sändning på nätet visas matcherna på Dplay. Skapa därför ditt konto på Dplay, välj abonnemanget Dplay Total (349 kr/månad utan bindningstid, 299 kr/månad med ett års bindningstid) och börja titta på din Djurgården – Hammarby stream.

Kvaliteten på sändningarna på Dplay håller hög kvalitet, och då talar vi om allting. Bilden är av toppklass, ljudet är suveränt och kommentatorerna är riktigt bra.

Det går att ha igång din Djurgården – Hammarby live stream från valfri plattform. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Det går även att koppla din fotboll stream till TV:n, om du har en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande.

 1. Gå in på Dplay
 2. Skapa ett konto och köp abonnemang
 3. Se Djurgården – Hammarby via live stream

Se Djurgården – Hammarby utomlands

Det finns ett annat sätt att titta på Djurgården – Hammarby på internet, men det förutsätter att du befinner dig utanför Sveriges gränser. Då kan du skapa ett konto på Bet365, sätta in minst 50 kronor och streama Allsvenskan. På grund av rättighetsskäl är detta endast möjligt för dig som inte är i Sverige.

Oavsett var du befinner dig kan du se en massor av live streamsBet365.

 1. Gå till Bet365
 2. Skapa ett konto
 3. Titta på Djurgården – Hammarby

Titta på Djurgården – Hammarby på TV

Det är tyvärr ingen TV-kanal som kommer att direktsända Stockholmsderbyt. Discovery visar bara ett fåtal av sina matcher per omgång i TV, och den här matchen har de valt att inte sända ut. Det är antagligen så att de vill att man ska skaffa ett streamingkonto, och det får vi väl ha förståelse för.

Du som satt dig ner för att streama Djurgården – Hammarby online kan hur som helst koppla över denna stream från valfri plattform till TV:n.

 • TV: –
 • Avspark: 17:30, söndag 9 augusti

Inför matchen

Djurgården kommer till derbyt med klart bättre form än Hammarby, och har tre raka vinster. Hammarby haltar rejält och kommer från två 1-1-matcher mot bottenlagen Helsingborg och Falkenberg. Det är under all kritik, och nu är det viktigt att man vinner derbyt för att få lite lugn, harmoni och självförtroende i laget. Då är man dessutom bara tre poäng bakom just Djurgården, och närmar sig toppen.

Mot Falkenberg såg det riktigt illa ut för Hammarby, fram till kvitteringen. När man tvingades klara sig utan Kacaniklic under avslutningen blev det dock inga fler mål framåt. Kacaniklic väntas missa derbyt, och så även troligtvis Paulinho. I vårt speltips till Djurgården – Hammarby kan ni läsa mer inför matchen.

Speltips på fotboll

Röda Stjärnan - Kairat Almaty, 28/7: Speltips & stream
Röda Stjärnan - Kairat Almaty, 28/7: Speltips & stream
Kairat Almaty kan spela på resultat mot Röda Stjärnan i returen i Champions League kvalet. Siffrorna kan komma att hållas nere. Bra odds finns på underspel.
News icon 27 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sparta Prag - Rapid Wien, 28/7: Speltips & stream
Sparta Prag - Rapid Wien, 28/7: Speltips & stream
Sparta Prag ses som en alldeles för stor favorit, i returen av Champions League kvalmötet, mot Rapid Wien. Returen är öppen. Odds och speltips finns här.
News icon 27 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Midtjylland - Celtic, 28/7: Speltips & stream
Midtjylland - Celtic, 28/7: Speltips & stream
Midtjylland är stabilare än Celtic när gängen drabbas samman i returen av Champions League kvalet. Ett bra odds erbjuds på att Midtjylland tar sig vidare.
News icon 27 juli, 2021
Author icon Katten Jansson