Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 maj, 2023

Streama Djurgården – AIK (28/5): Live stream & TV

Djurgården och AIK möts i ett hett Stockholmsderby, och många lär vara sugna på att se matchen online. Vi visar er hur ni gör för att titta på derbyt 28/5 direktsänt på nätet.

För första gången i år ska Djurgården och AIK ställas emot varandra, och många är de som kommer att vilja titta på mötet direkt. Det går att se matchen på TV, att titta via live stream online eller att se matchen på plats. Här visar vi er hur ni bär er åt för att streama Djurgården – AIK live.

Följ med i vår guide där vi steg för steg tar er till en live stream av matchen. Pressen att vinna är stor på framför allt AIK, i rådande läge, men även på Djurgården.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Djurgården – AIK, Allsvenskan
Var: Tele2 Arena, Södermalm
När: 28 maj, klockan 15:00
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: DIF – AIK speltips 28/5

Streama Djurgården – AIK live

Hur gör man då för att live streama Djurgården – AIK direkt på internet? Allt som krävs för att titta på matchen online på nätet är att ni skapar ett konto hos Discovery Plus, och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort, kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går utmärkt att ha igång er Djurgården – AIK live stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller från surfplattan. Har ni dessutom en Chromecast eller liknande kan ni koppla över er direktsändning av fotbollsmatchen till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni som väljer att se en Djurgården – AIK stream på nätet kommer att bli nöjda med ert val. Det är nämligen hög kvalitet på bilden hos Discovery Plus sändningar, och så även ljudet. Dessutom får ni hänga med på försnack direkt från en studio på Tele2 Arena, och därefter halvtidssnack och eftersnack.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och skaffa sportabonnemang
  • Streama Djurgården – AIK live

Titta på Djurgården – AIK på TV

Det går att se Djurgården – AIK på TV, så länge du bara har den kanal som visar matchen. Det är Discovery som äger sändningsrättigheterna till Allsvenskan, och matcherna från tävlingen går således på deras kanaler. Just Stockholmsderbyt kommer att visas på Discovery+ Extra 1.

Sändningen till matchen drar igång redan klockan 14:30, då du får ta del av spännande försnack från studion där de snackar upp derbyt och säkerligen lär visa en del gamla derbybilder.

Har du lust att titta på Djurgården – AIK på TV, men saknar kanalen som visar matchen, finns det en lösning. Du kan skaffa abonnemang på Discovery Plus, och sedan koppla över din fotboll stream till TV-skärmen. På så sätt får du se derbyt på TV, trots allt.

  • Kanal: Discovery+ Extra 1
  • Sändningsstart: 14:30
  • Avspark: 15:00

Inför matchen

Varken Djurgården eller AIK har fått någon toppenstart på årets allsvenska, även om DIF kommit igång hyfsat nu på slutet med tre segrar av fyra möjliga. Man har dock haft en del flyt med domsluten. Även om Djurgården visar god form, var den match av dessa fyra som man förlorade givetvis derbyt mot Hammarby. Man har fortsatt svårt för derbyn.

AIK har fått en riktig katastrofstart på säsongen. Man ligger näst sist i tabellen, och har bara vunnit en av nio ligamatcher. Det var mot Hammarby. Tvärtemot mot Djurgården så vinner man i regel sina derbyn, och det blir intressant att se om form eller traditionens makt väger tyngst denna söndagseftermiddag.

Europatipset 17 september
europatipset
Europatipset den 17 september ger oss många spännande matcher. Här finner ni vår analys med spelförslag till kupongen!
17 september, 2023
stryktipset 16 september
stryktipset
Stryktipset den 16 september ska avgöras! Ta här del av vår analys med spelförslag till kupongen.
16 september, 2023
nyheter
Unibet har en ny funktion på sin sida. Glennkupongen ger dig färdiga spel inför matcher inom fotboll & ishockey. Rygga självaste Glenn Hysén!
12 september, 2023
em
Vill du titta på Sverige - Österrike live stream på nätet? Eller sända matchen på TV? Vi tipsar gratis om hur du kan sända matchen & vart den visas!
12 september, 2023
em
Sänd fotboll mellan Sverige - Estland i EM-kval. Här får du gratis tips om hur du kan se Sverige - Estland via live stream online eller på TV!
08 september, 2023
nyheter
Sveriges landslag i fotboll står inför ett EM-kval. Här kan du se vilka oddsboosts som finns att spela på inne hos Betsson inför matcherna.
07 september, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2201 Artiklar