Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 jun, 2020

Streama AIK – IFK Norrköping: Se matchen via live stream

AIK - IFK Norrköping stream

  • AIK ligger på 2:a plats i Allsvenskan, och IFK Norrköping ligger 6:a.
  • Båda lagen vann sina premiärer, AIK mot Örebro och Norrköping mot Kalmar.
  • Håll ett extra öga på Sead Haksabanovic, som ser ut att ha behållit formen från i höstas över hela vintern och våren.

AIK – IFK Norrköping live stream

Vad AIK – IFK Norrköping, omgång 2 i Allsvenskan
Var Friends Arena, Stockholm
När Onsdag 17 juni, 19:00
Live stream Dplay

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama AIK – IFK Norrköping online

Intresset för att live streama AIK – IFK Norrköping väntas vara stort. Det är två av Allsvenskans bästa lag denna onsdagskväll, och vi visar hur ni kan se matchen online.

Det är väldigt många som väntas vilja titta på AIK – IFK Norrköping. De två topplagen ställs emot varandra på Friends Arena på onsdag kväll, och givetvis kan ni se matchen online om ni så önskar.

I den här artikeln berättar vi och visar hur ni bär er åt för att live streama AIK – IFK Norrköping. Följ våra instruktioner och hitta er live stream av matchen från Allsvenskan.

För att kunna hitta din stream av Gnagets match mot Peking måste du först veta vilka det är som visar matchen. TV-bolaget som äger rättigheterna att sända Allsvenskan är Discovery, och de visar matchen på sin internettjänst Dplay.

Du behöver skapa ett konto och skaffa Dplay Total för att kunna se matchen. Det kostar 349 kronor per månad utan bindningstid, eller 299 kronor per månad om du väljer att binda dig för ett år. Där kan du även se Djurgården – Örebro live och titta på Elfsborg – Hammarby.

Bilden och ljudet på Dplay håller hög kvalitet, och vi måste säga att kommentatorerna överraskat oss positivt. Efter matcherna läggs det även ut höjdpunktspaket, och dessa är gratis att titta på även för dig som inte valt att köpa Dplay Total.

Det går att se din AIK – IFK Norrköping live stream från valfri enhet.

Titta på AIK – IFK Norrköping på TV

Tyvärr är det ingen kanal som kommer att sända matchen i TV. Discovery visar endast ett fåtal matcher per omgång i TV, och den här matchen är inte en av dem.

Du kan dock koppla din AIK – Norrköping stream från valfri enhet till TV-skärmen om du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

Inför matchen

AIK inledde sin allsvenska säsong med att besegra Örebro, men matchen lämnade en del övrigt att önska. Det nya Atalanta-inspirerade spelsystemet såg knappast ut som att det var rattat av Gian Piero Gasperini, och Örebro borde gjort minst ett mål sett till chanserna man skapade. Men det kan ta tid för ett nytt spelsystem att sätta sig, och kanske ser det åtminstone något bättre ut här?

IFK Norrköping vann sin premiär de också, mot Kalmar FF. Sead Haksabanovic och Christoffer Nyman hittade nätet.

Fler fotbollsnyheter

serie a quiz
fotbollsquiz
Hur mycket vet du om Serie A? Har du hyfsad koll, stenkoll eller ingen koll överhuvudtaget? Testa dig själv i vårt quiz och se om du kan få 10 rätt av 10!
23 december, 2023
Fotbollsquiz för barn
fotbollsquiz
Hur bra koll har du på fotboll? Testa detta fotbollsquiz för barn!
23 december, 2023
ahmed qasem byter till irak
allsvenskan
Elfsborgs mittfältare Ahmed Qasem har kontaktas av Iraks fotbollsförbund samt förbundskapten Jesús Casas. Enligt uppgifter har han bestämt sig för att byta till Iraks landslag.
23 december, 2023

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar