Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 jun, 2020

Djurgården – Örebro: Live stream, speltips & laguppställning

Djurgårdens IF ställs emot Örebro SK på Tele2 Arena under onsdagskvällen. Här ger vi er allt det viktigaste inför matchen.

Djurgården – Örebro stream

Det är ingen match att streama Djurgården – Örebro i Allsvenskan. Du behöver skaffa ett konto på Dplay, och där köpa abonnemanget Dplay Total antingen med eller utan bindningstid.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Erik Berg tillbaka med besked

Djurgården inledde säsongen som man genomförde hela den förra – genom att vinna. Det var inte alltid skönspel mot Sirius och man ska vara glada över att man inte släppte in något mål med tanke på Uppsalalagets målchanser, men Djurgården kom därifrån med tre poäng.

En ljuspunkt i laget var Erik Berg. Han hade inte spelat fotboll på över ett år men fick en fin comeback då han satte dit lagets första mål och även hjälpte laget att hålla nollan.

Örebro mötte Djurgårdens stadsrivaler AIK i sin premiärmatch. Trots gott om skapade lägen blev det inga mål framåt, men dessvärre bakåt. AIK:s unge debutant Robin Tihi knuffade ned Nahir Besara på backen och nickade in 1-0, och AIK:s något äldre debutant Jasir Asani punkterade sedan matchen med ett skott rakt upp i krysset i matchens slutskede.

Förutom att ha varit inblandad vid ett av de insläppta målen stod Nahir Besara för en fin återkomst i Örebrotröjan. Han hade ett par fina instick och han verkar inte ha tappat i kvalitet bara för att han gjort en vända i Cypern.

Trolig laguppställning, Djurgården

Vaiho
Fonn Witry – Une Larsson – E. Berg – J. Augustinsson
Ulvestad – Karlström
Chilufya – A. Ajdarevic – J. Ring
Kujovic

Skador: Alexander Abrahamsson
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Örebro

Jansson
Lorentzson – Almebäck – A. Brorsson
Björnkvist – Gerzic – Rogic – S. Ring
Omoh – V. Sköld – Besara

Skador: Jake McGuire
Avstängningar: –

Speltips

Föga förvånande gäller Djurgården som stora favoriter av spelbolagen, och även om vi givetvis håller med om att de är favoriter kan vi tycka att 1.36 gånger pengarna på den raka 1:an är väl lågt.

Djurgården vann visserligen sin premiär medan Örebro förlorade sin, men Djurgården hade marginalerna med sig och Örebro emot sig. Båda matcherna hade mycket väl kunnat sluta annorlunda.

Casumo ger hela 1.80 gånger insatsen på Örebro att vinna i asian handicap +1,5. Spelet innebär att Örebro inte får förlora med två mål eller fler. Så länge Örebro vinner, spelar oavgjort eller åker på en uddamålsförlust sitter spelet.

  • Tips: Örebro +1,5 asian handicap
  • Odds: 1.80, Casumo

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar