Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 apr, 2023

Streama AIK – Hammarby (16/4): Live stream & TV

AIK Hammarby stream

AIK och Hammarby gör upp i ett viktigt Stockholmsderby på söndag kväll. Många lär vilja streama AIK – Hammarby live, och här visar vi er hur ni gör för att hitta en direktsändning av matchen.

Det har blivit dags för årets första allsvenska Stockholmsderby, och många blickar kommer att riktas mot Friends Arena denna söndagseftermiddag. AIK tar emot Hammarby, och båda lagen lär gå för seger.

Intresset för att live streama AIK – Hammarby online lär vara stort, och många vill även se matchen på TV. Här går vi igenom hur man bär sig åt för att hitta en direktsändning av matchen att titta på på nätet eller på TV!

Streama fotboll online
Se fotboll direktsänt på nätet

Vad: AIK – Hammarby, Allsvenskan
Var: Friends Arena, Solna
När: 16 april, klockan 15:00
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: AIK – Hammarby speltips

Streama AIK – Hammarby live

Hur bär man sig åt för att live streama AIK – Hammarby? Det är en fråga många lär ställa sig dessa dagar, då lagen möts i Allsvenskan. Det är Discovery Plus som sänder alla matcher från Allsvenskan live, och för att se derbyt krävs alltså att du går via deras kanaler. Skapa ett konto hos Discovery Plus, och skaffa sportabonnemang, så kan du se matchen live.

Det går perfekt att ha i gång din AIK – Hammarby live stream från mobiltelefon såväl som från dator eller surfplatta. Med hjälp av en Apple TV, Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom ta beslutet att koppla över din direktsändning av fotbollsmatchen till din TV-skärm, för att titta på matchen på TV.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög kvalitet, och då talar vi om bilden och ljudet. Dessutom är kommentatorerna till matchen och experterna i studion mycket kunniga, vilket förhöjer tittarupplevelsen än mer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och skaffa sportabonnemang
  • Streama AIK – Hammarby live

Titta på AIK – Hammarby på TV

Hur gör man då för att se AIK – Hammarby på TV, vilken kanal är det som visar matchen direktsänt? Det kan vi upplysa er om. Som sagt så är det Discovery Plus som äger sändningsrättigheterna till Allsvenskan, och således visas matcherna från tävlingen på deras kanaler.

Vad gäller TV-sändning av AIK – Hammarby så kommer matchen att sändas på Discovery+ Extra 1. Matchen sparkar i gång 15:00, men matchen föregås av en studiosändning där de snackar upp matchen, och efter matchen kan du se eftersnack och höjdpunkter.

Saknar du Discovery+ Extra 1 men ändå vill se matchen på TV rekommenderar vi dig att skaffa ett Discovery Plus-konto och abonnemang för att se matchen online, och därifrån koppla över din live stream till TV-skärmen, för att på så sätt ändå titta på mötet på TV.

  • Kanal: Discovery+ Extra 1
  • Avspark: 15:00

Inför matchen

Det har varit turbulent i AIK under den senaste tiden. Laget har värvat en utfyllnadsspelare från en spansk division 5-klubbs ungdomslag, och mycket tyder på att orsakerna till värvningen var allt annat än sportsliga. Dessutom har det framkommit att man betalat 5 miljoner kronor till en agent som ingen annan i fotbollssverige hört talas om, vilket också fått en del att höja på ögonbrynen. Lagets sportchef har tagit tjänstledigt, och i Allsvenskan står man på noll poäng efter två matcher. Mitt i allt detta är klubbens ordförande på semester.

AIK buades ut av fansen under och efter matchen mot IFK Norrköping, och skulle det bli förlust även mot Hammarby är krisen total. Samtidigt kommer Hammarby från en förlust senast, och skulle ”Bajen” förlora derbyt är man plötsligt i samma sits som AIK med 3 pinnar på 3 matcher. Vi ser ett spännande derby framför oss, och här finner ni allt inför det!

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
21 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
21 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar