Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 maj, 2018

Sirius – Örebro: Live stream, speltips & laguppställning

Sirius tar emot Örebro på Studenternas IP. Avspark klockan 19:00.

Streama Sirius – Örebro

Det är lätt att streama Sirius – Örebro i Allsvenskan. Det du behöver är ett konto på CMore, och där där du kan välja mellan att köpa ett abonnemang eller en matchbiljett till just denna match.

  • Match: IK Sirius – Örebro SK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 7 maj, kl. 19:00
  • Arena: Studenternas IP, Uppsala
  • Streama Allsvenskan med CMore

Malmö – IFK Göteborg stream.

Två lag tippade i botten

IK Sirius inledde Allsvenskan på ett helt ok vis, med 4 poäng på de tre första matcherna. Därefter har det däremot gått utför för Uppsalaklubben, som står på tre raka förluster.

Örebro däremot har varit en positiv överraskning i Allsvenskan 2018. Laget tippades av många att tillhöra bottenskiktet, men är faktiskt ett av tre lag – tillsammans med Hammarby och AIK – att fortfarande inte ha förlorat en match. Klubben ligger på 5:e plats med en match mindre spelad.

Sirius ligger på plats 15, och är verkligen i poängbehov. Laget har haft stora skadeproblem under inledningen av säsongen och precis när Omar Eddahri, en av lagets offensiva kvalitetsspelare, tillfrisknat så har han skadat sig på nytt.

– Det är synd för Omar och det är synd för oss att han inte kan spela, säger Sirius tränare Kim Bergstrand till Uppsala Nya Tidning. Förra veckan hade han problem med en muskel och nu är det hälen så det är inte bra. Han behöver verkligen varje träningsminut.

Trolig laguppställning, Sirius

Fegrouch
Eishwold – Björkström – Pehrsson
Sirelius – Haglund – C. Gustafsson – Björnström
Ogbu – Maholli – Vecchia

Skador: Abdul Razak, Daniel Jarl, Elias Andersson, Jesper Arvidsson, Karvan Ahmadi, Omar Eddahri
Avstängningar: Josh Wicks (dopingavstängd, kokain)

Trolig laguppställning

Jansson
A. Brorsson – Almebäck – Hines-Ike
Björnkvist – Gerzic – Mårtensson – Ring
Omoh – Igboananike – Besara

Skador: Victor Sköld
Avstängningar: –

Speltips

Örebro har verkligen imponerat under inledningen av den här säsongen, vilket är annat än vad man kan säga om IK Sirius. Sirius lider dessutom av skadeproblem, och har en svår match framför sig ikväll.

Vi ska dock komma ihåg att Sirius spelar på hemmaplan ikväll, och är det i någon match man ska plocka poäng så är det i hemmamatcher mot dessa väntade mitten/bottenlag. Det blir dock lättare sagt än gjort.

Vi tror på en jämn match ikväll, men är det något lag som ska gå vinnande ur striden tror vi på Örebro. Vi spelar ”Örebro att vinna – insatsen tillbaka vid oavgjort”. Det ger oss oddset 1.90 på Bet365.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar