Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 jul, 2018

Malmö FF – Östersunds FK: Live stream, speltips & laguppställning

Två förväntade topplag som underpresterat och som båda har nya tränare ställs mot varandra på lördag. Läs om förväntade startelvor och om var du hittar stream till Malmö FF – Östersunds FK.

Streama Malmö – Östersund

För dig som vill titta på Malmö – Östersund 14/4 kan det vara bra att veta att CMore Fotboll är den kanal som TV-sänder matchen. Det finns dock fler sätt att se matchen.

Du som inte har kanalen kan enkelt se matchen genom att skapa ett konto och skaffa ett abonnemang på CMore. För 449 kr kan du se alla matcher från Allsvenskan.

CMore visar matcherna i HD-kvalitet, och det är möjligt att titta live/direkt från din mobil/smartphone, läsplatta/iPad, dator/laptop eller TV.

  • Match: Malmö FF – Östersunds FK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Lördag den 14 juli, 18:00
  • Arena: Stadion
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, Malmö FF

Dahlin
E. Larsson – Nielsen – Bengtsson – Safari
Traustason – Bachirou – Lewicki – Rieks
Rosenberg – Strandberg

Skador: –
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Östersunds FK

Keita
Mensiro – Sundberg – Pettersson
Edwards – Tekie – Nouri – Widgren
Aiesh – Gero – Ghoddos

Skador: –
Avstängningar: –

Två lag som haft det stormigt

Inför säsongen var Malmö FF, som alltid de senaste åren, stora favoriter till att ta SM-guldet. Men inledningen av Allsvenskan blev inte riktigt som väntat; resultaten haltande och till slut fick tränaren Magnus Pehrsson gå.

Daniel ”Sidleds-Danne” Andersson ersatte tillfälligt, innan tysken Uwe Rösler häromveckan kunde presenteras som ny huvudtränare. De två matcher han coachat laget sedan han tog över har slutat i 4-0 mot Sirius samt 3-0 mot kosovanska FC Drita i Champions League-kvalet.

Östersunds vårsäsong innehöll stort tumult i form av att klubbens ordförande Daniel Kindberg häktades misstänkt för grovt bedrägeri och grovt bokföringsbrott. Kindberg släpptes efter några dagar, men misstankarna kvarstår.

Under sommaren har Östersund tappat två av sina absolut viktigaste spelare i Ken Sema och Sotirios Papagiannopoulos, och därtill oerhört viktige tränaren Graham Potter. Engelsmannen Ian Burchnall

ÖFK har spelat en match sedan sommaruppehållet, vilket slutade i en seger med 2-1 borta mot Hammarby.

Speltips

Detta är en svårtippad match, som alltid när två lag med nya tränare ställs emot varandra. Spontant känns det som fördel Malmö, men oddset på omkring 1.60 tilltalar inte.

Detta är däremot två mycket målfarliga lag, och ”BLGM” (båda lagen gör mål) tycker vi känns som ett klart rimligt spel. Mötena mellan Malmö och Östersund blir inte sällan händelserika

Vi spelar ”båda lagen gör mål – ja” till oddset 1.75 gånger pengarna på Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar