Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 maj, 2018

IFK Göteborg – Djurgården: Live stream, speltips & laguppställning

Stormöte väntar på Gamla Ullevi, när IFK Göteborg tar emot Djurgårdens IF på torsdag kväll.

IFK Göteborg och Djurgården är två av Sveriges mest anrika klubbar, och ställs ikväll mot varandra. Att streama IFK Göteborg – Djurgården kommer att vara hett eftertraktat, och allt du behöver för att göra det är ett konto på CMore. Där kan du streama alla matcher från Allsvenskan.

  • Match: IFK Göteborg – Djurgården, Allsvenskan
  • Datum & tid: Torsdag den 24 maj, kl. 19:00
  • Arena: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Streama Allsvenskan med CMore

Djurgården med tre raka vinster i bagaget

Två av Sveriges mer framgångsrika klubbar genom tiderna, IFK Göteborg och Djurgården, möts idag i en viktig match för båda klubbarna. Både Göteborg och Djurgården behöver vinna för att haka på i toppen, och vi kan vänta oss en match där båda lagen går för seger.

IFK Göteborg har inlett säsongen hyfsat, med lika många segrar som förluster. Senast tappade man en ledning till oavgjort på tilläggstid, när Elfsborgs Per Frick nickade in en kvittering.

Djurgården har, efter en mycket svag start på Allsvenskan 2018, fått ett uppsving på sistone. Laget har vunnit sina tre senaste matcher utan att släppa in mål, varav en av dessa var cupfinalen mot Malmö FF. Det blåser äntligen positiva vindar om Djurgården igen.

Trolig laguppställning, IFK Göteborg

Dahlberg
Starfelt – Calisir – S. Eriksson
E. Salomonsson – Erlingmark – Diskerud – Wernersson
Ohlsson – Engvall – Kharaishvili

Skador: Patrik Karlsson Lagermyr
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Djurgården

Isaksson
Beijmo – Danielsson – J. Olsson – Une Larsson
Ring – Karlström – Walker – Mrabti
Kadewere – Mrabti

Skador: Yura Movsisyan, Fredrik Ulvestad, Besard Sabovic
Avstängningar: –

Speltips

Djurgårdens form är klart på uppåtgående, och vunnit sina tre senaste matcher. Samtliga av dessa har dock spelats på hemmaplan, och på bortaplan har man tre förluster och ett kryss på de fyra senaste.

IFK Göteborgs säsong har gått lite i vågor, och man har på ett ungefär vunnit respektive förlorat varannan match.

Göteborg kommer att vara extra revanschsugna efter det snöpliga poängtappet mot Elfsborg senast, och vi tror att Poya Asbaghis mannar visar vart skåpet ska stå. Vi tippar den raka 1:an till oddset 3.10 på Bet365.

  • Tips: IFK Göteborg vinner
  • Odds: 3.10, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar