Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 jul, 2018

Hammarby – Östersund: Live stream, speltips & laguppställning

Allsvenskan har startat igen efter sommaruppehållet, och nu är det dags för den sista matchen denna omgång. Hammarby tar emot Östersund, och det är faktiskt hos bortalaget det blåser.

Hammarby – Östersund stream

Det är lätt att streama Hammarby – Östersund. Allt du behöver göra är att skaffa ett abonnemang på CMore, då de visar Allsvenskan.

Tyvärr kostar det en del, men du kan se alla matcher från Allsvenskan. CMore sänder matcherna i HD-kvalitet, och det är möjligt att titta med alltifrån mobil till dator till läsplatta eller TV.

Om du sitter med en CMore-box, är CMore Fotboll den kanal som visar matchen, och rattar du in den kanalen kan du alltså titta på Hammarby – Östersund.

  • Match: Hammarby – Östersund, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 9 juli, 19:00
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, Hammarby

Wiland
Solheim – Fenger – Paulsen – N. Borges
Andersen – Junior
Khalili – Tankovic – Hamad
Djurdjic

Skador: Simon Sandberg,
Avstängningar: David Fällman

Erkan Zengin är inte med i matchtruppen, då han fått tillåtelse att åka till Turkiet för att förhandla med klubbar.

Trolig laguppställning, Östersund

Keita
Edwards – Mukiibi – Sundberg – Widgren
Aiesh – Tekie – Nouri – Ghoddos
Hopcutt – Islamovic

Skador: –
Avstängningar: –

Det blåser kring Östersund

I helgen drog Allsvenskan igång efter sommaruppehållet, och den första omgången denna höst är nästan färdigspelad. En match återstår; den mellan Hammarby och Östersund.

Hammarby gjorde sin bästa vårsäsong på hur många år som helst, och ligger i detta nu en poäng bakom serieledaren AIK. Då ska vi dock komma ihåg att Hammarby har inte bara en, utan två matcher färre spelade än sina rivaler.

De som gästar Tele2 Arena denna kväll är Östersunds FK, som har en strulig period bakom sig. När det är storm och kaos inom någon svensk klubb är det nästan alltid Hammarby eller någon annan av storstadsklubbarna det handlar om, men i detta fall är det faktiskt ÖFK som är den klart mest röriga klubben av dessa.

Klubbens ordförande Daniel Kindberg häktades förut för grovt bedrägeri och grovt bokföringsbrott. Kindberg släpptes sedan, men misstankarna kvarstår. Samtidigt har klubben under sommaren blivit av med två av deras viktigaste spelare i Sotirios Papagiannopoulos och Ken Sema.

Den troligen största smällen för Östersunds FK är alltjämt tappet av tränare Graham Potter, som tagit Östersund från Division 2 till Europa League. Ersättaren heter Ian Burchnall, och kommer senast från IL Hødd i norska tredjeligan.

Samtidigt har Hammarby tappat sin snabbe och målfarlige anfallare Pa Amat Dibba.

Speltips

Hammarby har sett stabila ut under hela våren, medan Östersund varit en del upp och ned. Laget har trots allt tre raka segrar i Allsvenskan, men efter uppehåll, tränarbyte och spelartapp är frågan om trenden kommer att hålla i sig.

Vi tror att Hammarby vinner denna match, och tycker att Bet365:s 2.05 gånger pengarna betalar bra.

  • Tips: Hammarby vinner
  • Odds: 2.05, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar