Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 jul, 2018

Hammarby – Dalkurd: Live stream, speltips & laguppställning

Hammarby tar på måndag kväll emot Dalkurd på Tele2 Arena. I vår införmatchanalys får ni all nödvändig info, i form av förmodade startelvor, info om hur man ser matchen om man inte kommer vara på plats eller har rätt tv-kanal med mera.

Streama Hammarby – Dalkurd

För att titta på Hammarby – Dalkurd finns det många vägar att vandra, även om du saknar den Tv-kanal som visar matchen.

Skaffa ett konto på CMore, för där kan du streama Hammarby – Dalkurd live med abonnemang eller en enkel matchbiljett. Det kostar tyvärr en slant, men vill du se fotboll från Allsvenskan kostar det.

Titta på matchen direkt från din mobil, dator, iPad eller TV.

  • Match: Hammarby – Dalkurd, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 23 juli, 19:00
  • Arena: Tele2 Arena
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Officiell laguppställning, Hammarby

Wiland
Paulsen – Fenger – Fällman – Borges
Junior – Andersen
Svendsen – Tankovic – Hamad
Djurdjic

Skador: Simon Sandberg (tveksam)
Avstängningar: –

Officiell laguppställning, Dalkurd

van der Lei
Ceesay – Tranberg – Löfkvist
Strand – Ahmed – Amin – Sugita – Moenza
Turay – Ayaz

Skador: –
Avstängningar: –

Bryter Hammarby trenden?

Hammarby har nu fyra matcher utan vinst, men har under säsongen visat att man besitter kvaliteten som krävs för en toppstrid. När man nu får besök av ett skakigt Dalkurd som för visso inte förlorat någon av de tre senaste matcherna, men som å andra sidan skakas av interna oroligheter samt det faktum att man hotas av nedflyttning, så borde Billborns mannar klara av att bärga de tre poängen som krävs för att hänga på rivalen AIK i toppen.

Speltips

Som följd av ovanstående känns en Hammarbyvinst till oddset 1.57 hos Bet365.com som en bra uppgörelse. Hammarby borde sett till kvalitet klara av att ta sig upp på det vinnande spåret igen mot ett Dalkurd som trots den relativt okej formen lär få det svårt på måndagskvällen.

Speltips: Hammarby vinner till 1.57 gånger pengarna på Bet365

Artikelförfattare: Felix Envall

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar