Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 apr, 2018

Allsvenskan – alla matcher omgång 5

Omgång 5 av Allsvenskan ska inledas i helgen. Bland annat får vi se AIK möta IFK Göteborg.

Allsvenskan 2018 är på väg in i sin femte omgång. Hammarby leder alltjämt serien, hela 4 poäng före tvåan AIK.

Nu kommer Hammarby att ställas inför sitt kanske tuffaste test hittills, när man reser till Göteborg för att möta BK Häcken.

AIK har en tuff match de också, då de tar emot IFK Göteborg på Friends Arena. ”Blåvitt” håller kanske inte samma kvalitet som de gjorde för några år sedan, men de är fortfarande IFK Göteborg och det kommer att bli en tuff match.

Övriga tre matcher denna helg är Östersund – Örebro, Dalkurd – Sundsvall och Trelleborg – Kalmar. På måndag avslutas omgång 5 med IFK Norrköping – Sirius, Elfsborg – Djurgården och Malmö – Brommapojkarna.

Allsvenskan – matcher omgång 5

Lördag 21 april

16:00: Östersund – Örebro

Söndag 22 april

15:00: Dalkurd – Sundsvall

15:00: Häcken – Hammarby

17:30: AIK – IFK Göteborg

17:30: Trelleborg – Kalmar

Måndag 23 april

19:00: IFK Norrköping – Sirius

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar